+ Gestolen auto in sloot aangetroffen

Geplaatst op 18 januari 2010, om 23:27 uur

APELDOORN – In de nacht van zondag op maandag 18 januari heeft de politie in een sloot aan de Barnewinkel in Apeldoorn een gestolen auto aangetroffen.

De politie ontving de melding rond 02:50 uur. Een getuige zag een auto in de sloot liggen en belde de politie. Agenten kwamen ter plaatse en in verband met rookontwikkeling bij het voertuig werd ook de brandweer gealarmeerd. Na onderzoek bleek de auto gestolen te zijn aan de Gildenlaan in Apeldoorn. De politie heeft de zaak in onderzoek.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Fietsster gewond na val

APELDOORN – Een 77-jarige fietsster uit Apeldoorn is zondagmiddag 17 januari gewond geraakt na een valpartij. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 13:40 uur. Een 70-jarige automobilist uit Apeldoorn reed over de Eglantierlaan en stopte voor het fietspad bij de kruising met de Heemradenlaan. De fietsster reed over het fietspad en kwam door onbekende oorzaak ten val. Hierbij raakte ze de personenauto. De exacte toedracht van de aanrijding is nog onbekend. De fietsster is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.