+ Jongen (14) krijgt sigaret in gezicht gedrukt - GelreNieuws        

+ Jongen (14) krijgt sigaret in gezicht gedrukt

Geplaatst op 23 januari 2010, om 20:29 uur

ZUTPHEN – De politie heeft een onderzoek afgerond naar de mishandeling van een 14-jarige Zutphenaar door twee leeftijdsgenoten.

De mishandeling vond op woensdag 20 januari plaats in het centrum van Zutphen. Het slachtoffer werd met een sigaret in zijn gezicht gebrand. Het slachtoffer werd hierbij door de andere verdachte vastgehouden.

Beide verdachten zijn door de politie verhoord en over de strafhandeling wordt overleg met het Openbaar Ministerie gepleegd. De ouders van de betrokken tieners zijn in kennis gesteld.

Man aangehouden na vernieling deur horecazaak

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 23 januari in Zutphen een 20-jarige man uit die stad aangehouden nadat hij kort daarvoor de deur van een horecazaak in de binnenstad van Zutphen had vernield.

Het incident werd rond 02.20 uur plaats. De horecaondernemer meldde het incident bij de politie, waarna de verdachte, die was weggelopen, even later kon worden aangehouden.

De man werd op het bureau verhoord. Tegen hem zal een proces-verbaal worden opgemaakt. De schade zal op hem verhaald worden.