+ Twee mensen onwel op straat in Zelhem

Geplaatst op 23 januari 2010, om 20:28 uur

ZELHEM – De politie heeft zaterdagochtend kort na elkaar twee maal assistentie verleend bij twee incidenten waarbij mannen op straat onwel werden.

Even voor 10.00 uur kwam een 63-jarige man uit Zelhem op de Jan Steenstraat in zijn woonplaats met zijn fiets te vallen. Hij bleek onwel te zijn geworden. Omstanders verleenden onmiddellijk eerste hulp. De politie en kort daarna de ambulancemedewerkers hebben de hulpverlening overgenomen. Het slachtoffer werd gereanimeerd, maar is desondanks ter plaatse overleden. De familie werd in kennis gesteld. De omstanders die de eerste hulp verleenden is slachtofferhulp aangeboden.

Rond 11.00 uur bleek een 62-jarige autobestuurder uit Ruurlo op de Ruurloseweg in Zelhem onwel te zijn geworden. Hij werd buiten de auto aangetroffen en is direct voor verdere hulp en onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Wildplasser weigert legitimatie

DOETINCHEM – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 23 januari een 22-jarige man uit Velp aangehouden nadat hij werd bekeurd voor wildplassen tegen een gevel aan de Grutstraat in Doetinchem. Toen de man weigerde zich te legitimeren, werd hij aangehouden, waarbij hij zich verzette.

De politie constateerde de overtreding kort na 04.00 uur. Tijdens het bekeuren en uitwisselen van de personalia, weigerde de man zich te legitimeren.
De man is na verhoor op vrije voeten gesteld. Hij is bekeurd voor wildplassen en weigeren legitimatie.

Hennepkwekerij ontmanteld

DIDAM – De politie heeft vrijdagmorgen 22 januari in een pand aan de Sint Josephstraat in Didam een hennepplantage ontmanteld. In totaal werden 381 planten aangetroffen.

In een schuur bij het pand, werden in twee ruimten hennepplanten aangetroffen. Beide ruimten zijn ontmanteld. De elektriciteit werd illegaal afgetapt,

De 60-jarige bewoner werd aangehouden en op het bureau verhoord. Tegen hem bvolgt een proces-verbaal. De energiemaatschappij zal naar verwachting een naheffing opleggen.