+ Jongen (16) met pistool aangehouden

Geplaatst op 25 januari 2010, om 17:59 uur

DOETINCHEM – De politie heeft zondag 24 januari een 16-jarige jongen uit Doetinchem aangehouden omdat hij een gasdrukpistool in zijn bezit bleek te hebben.

De jongen werd door surveillerende politieagenten gecontroleerd. Hierbij werd het gasdrukpistool aangetroffen. Het pistool is in beslag genomen en de politie maakt proces-verbaal op.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Airbags gestolen

DIDAM – Vanuit een auto geparkeerd aan de Bosstraat in Didam zijn in de nacht van zondag op maandag 25 januari de airbags gestolen.

Men heeft een autoportier geforceerd om in de auto te komen. De politie stelt en onderzoek in. Als iemand iets heeft gezien van de diefstal kan men de politie bellen via 0900-8844.

Inbraak woning

BORCULO – In de nacht van zondag op maandag 25 januari is er ingebroken in een woning aan de Kronenburgerstraat in Borculo. Er is een computer weggenomen.

De dader of daders zijn binnengekomen door een raam te forceren. De politie stelt en onderzoek in. Als iemand iets heeft gezien van de inbraak kan men de politie bellen via 0900-8844.

Inbraak benzinestation

’s HEERENBERG – Bij een benzinestation aan de Drieheuvelenweg in ’s-Heerenberg is er in de nacht van zondag op maandag 25 januari ingebroken. Er zijn rookwaren meegenomen.

De politie kreeg rond 02:10 uur een melding over de inbraak. De politie ging direct ter plaatse maar trof niemand meer aan. Men had zich toegang verschaft tot het benzinestation door een deur te forceren. De politie stelt een onderzoek in. Als iemand iets heeft gezien van de inbraak kan men de politie bellen via 0900-8844.

Poging inbraak bij tankstation

NEEDE – Onbekenden hebben in de nacht van zondag op maandag 25 januari 2010 geprobeerd in te breken in een benzinestation aan de Rondweg in Neede. Men is er niet in geslaagd binnen te komen en er is geen buit gemaakt.

De politie werd rond 03:50 gealarmeerd over de poging inbraak en ging direct ter plaatse. Er werd niemand meer aangetroffen. Ter plaatse was te zien dat men geprobeerd heeft de voordeur te forceren, maar dit is niet gelukt. De voordeur raakte wel ontzet. De politie stelt een onderzoek in.