ME kamt bosperceel Hoog-Soeren uit

Geplaatst op 20 januari 2010, om 17:56 uur

foto Nicolaas Kerkmeijer/Fotobureau Kerkmeijer
HOOG-SOEREN
– De politie heeft woensdagmiddag met een team van 30 ME’ers naar sporen gezocht in een bosperceel bij Hoog-Soeren. Op de plek werd dinsdag een dode man gevonden.

De ME’ers zochten met prikstokken een heuvelrug tussen de spoorlijn en de Pomphulweg af. Politiewoordvoerder Anton de Ronde kon niet zeggen of de zoekactie wat heeft opgeleverd. “In het kader van het onderzoek kan ik daar geen mededelingen over doen”.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Woensdagmiddag werd ook een politiehelikopter ingezet. Vanuit de helikopter werden overzichtsfoto’s gemaakt van de vindplaats.

Of het stoffelijk overschot van de vermiste autohandelaar Henk van Ravenhorst uit Beekbergen is, is nog niet duidelijk. Volgens de politie is de identiteit mogelijk pas eind deze week bekend. Er wordt aanvullend forensisch onderzoek gedaan. Het lichaam werd dinsdagmiddag gevonden tijdens snoeiwerkzaamheden in het buitengebied van Hoog-Soeren.

De 48-jarige autohandelaar werd voor het laatst gezien op 29 december. Een 36-jarige man uit Eerbeek zit vast op verdenking van betrokkenheid bij de verdwijning van Henk van Ravenhorst.

Video: