Werknemer verjaagd overvallers

Geplaatst op 27 januari 2010, om 11:56 uur

foto 112Achterhoek-Nieuws.nlRUURLO – De politie is een uitgebreid onderzoek begonnen na een poging tot overval op een recyclingbedrijf aan de Spoortstraat in Ruurlo. Het feit deed zich woensdag 27 januari omstreeks 10.50 uur voor en de daders zijn in een groene Opel Astra hatchback gevlucht.

De politie heeft een SMS-Alertbericht verstuurd en zoekt getuigen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De poging tot overval werd door het personeel opgemerkt. Men zag dat twee mannen met bivakmutsen zich bij de ingang van het terrein ophielden. Toen één van de werknemers naar de mannen liep, sprongen deze in de auto en gingen er vandoor. Hierbij werd de werknemer bijna aangereden. Hij had een voorwerp in zijn hand en sloeg in een reflex hiermee de rechter zijruit in. Opvallend was dat de auto zonder kentekenplaten reed, maar deze zullen er later wel weer op aangebracht zijn.

De politie is direct een uitgebreid onderzoek begonnen en heeft een SMS-alertbericht verstuurd voor tips. Inmiddels is duidelijk dat de verdachten richting Vorden zijn gevlucht.

De politie vraagt mensen die meer informatie over de verdachten hebben, contact op te nemen met 0900 -8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.