+ Rijden tijdens rijontzegging - GelreNieuws.nl

+ Rijden tijdens rijontzegging

Geplaatst op 20 januari 2010, om 17:07 uur

APELDOORN – De politie heeft dinsdag 19 januari een 56-jarige Apeldoorner aangehouden voor het besturen van een auto terwijl hem een rijontzegging was opgelegd.
De politie zag de man omstreeks 11:30 uur rijden op de Korte Molenstraat in Apeldoorn. Het was de agenten bekend dat de man een rijontzegging had. Hierop is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft zijn auto in beslag genomen en maakt proces-verbaal op tegen de Apeldoorner.

Gewond bij aanrijding

APELDOORN – Een 15-jarige jongen uit Klarenbeek raakte dinsdagmiddag 19 januari gewond toen hij ter hoogte van Malkenschoten de Arnhemseweg in Apeldoorn overstak en werd aangereden door een 29-jarige automobiliste uit Apeldoorn.

Vermoedelijk heeft de jongen niet goed uitgekeken voordat hij de weg overstak, waardoor de automobiliste hem niet meer kon ontwijken en een aanrijding het gevolg was. De jongen is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Even daarvoor was op de Arnhemseweg ter hoogte van de rotonde bij de Laan van Malkenschoten een zogeheten kop-staartbotsing tussen twee personenauto’s gebeurd. Een 34-jarige automobiliste uit Apeldoorn had te laat opgemerkt dat haar voorganger, een 55-jarige man uit Eerbeek, stil stond. Hierbij raakte niemand gewond. Het vermoeden bestaat dat de jongen door deze aanrijding afgeleid was toen hij de weg overstak.

Hennepkwekerij ontmanteld

APELDOORN – Op dinsdagmiddag 19 januari heeft de politie bij een woning aan de Malkenschoten in Apeldoorn een hennepkwekerij ontmanteld. Een 44-jarige man uit Apeldoorn werd aangehouden in verband met mogelijke betrokkenheid bij de kwekerij.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na een anonieme tip. Na onderzoek bleek dat er een inwerking zijnde hennepkwekerij in een loods bij de woning zat. Er werden diverse kwekerijbenodigdheden en ruim tweehonderd hennepplanten aangetroffen. De planten en benodigdheden zijn door de politie in beslag genomen en vernietigd. De 44-jarige bewoner en eigenaar van de loods werd aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek en maakt proces-verbaal op.