+ Man vernielt deur verzorgingsflat

Geplaatst op 20 januari 2010, om 17:36 uur

’s HEERENBERG – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 20 januari een 27-jarige man uit Borculo aangehouden voor baldadigheid. De man zou een deur van hal van een verzorgingsflat aan de Plantsoensingel Zuid in ’s-Heerenberg hebben vernield.

De politie kreeg omstreeks 00:30 uur de melding van een getuige dat een onbekende man in de hal van de flat een kunststof rooster uit de deur had gehaald. In de ontstane opening had hij vervolgens een stuk van een struik geduwd. Naar aanleiding van zijn signalement kon de politie de verdachte even later elders in ’s-Heerenberg aanhouden. De man is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. Bij nader onderzoek bleek geen schade te zijn ontstaan. Met een boete voor zijn baldadigheid is hij weer heengezonden.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Winkeldief betrapt

DOETINCHEM – De politie heeft dinsdag 19 januari een 41-jarige vrouw uit Doetinchem verhoord over een winkeldiefstal bij een supermarkt aan de Slotlaan in Doetinchem.

De politie kreeg omstreeks 11:00 uur een melding van een winkeldiefstal bij een supermarkt op bovengenoemde locatie. Het winkelpersoneel had een 41-jarige vrouw op heterdaad betrapt toen zij de winkel wilde verlaten zonder te betalen voor vlees en een fles drank. De politie heeft de vrouw overgebracht naar het politiebureau waar de vrouw een bekennende verklaring aflegde. De vrouw is met een boete weer heengezonden en de gestolen goederen zijn teruggegeven aan de supermarkt.

Sieraden weg na inbraak

KILDER – Bij een woning aan de Beekseweg in Kilder is dinsdag 19 januari ingebroken. Er werden voornamelijk sieraden weggenomen.

Men is binnengekomen door een raam te forceren. De gehele woning is doorzocht. Ook een fiets werd weggenomen, echter deze is later op de dag elders in Kilder weer teruggevonden en dus inmiddels weer in het bezit van de rechtmatige eigenaar. De politie heeft de inbraak in onderzoek en vraagt mensen die mogelijk iets gezien hebben, te bellen met 0900-8844.

Inbraak in boerderij

REKKEN – Bij een woonboerderij aan de Brokersweg in Rekken is dinsdag 19 januari ingebroken. Er werden onder andere meerdere televisietoestellen en sieraden weggenomen.

Hoe men exact is binnengekomen, is nog niet helemaal duidelijk. De gehele woning is doorzocht. De politie heeft de inbraak in onderzoek.