+ Vernieler auto’s aangehouden

Geplaatst op 16 januari 2010, om 16:30 uur

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 16 januari een 60-jarige man uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van vernieling.

Omstreeks 23.51 uur kreeg de politie een melding dat een persoon op de kruising Eendrachtstraat met de Arnhemseweg met een ijzeren staaf vernielingen aanrichtte, onder meer op personenauto’s. De politie kwam ter plaatse en trof de man aan met de ijzeren staaf aan. Hij is aangehouden op verdenking van vernieling. De man is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Te veel alcohol

APELDOORN – De politie heeft zaterdagochtend een 40-jarige man uit Vaassen in Apeldoorn aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

De automobilist werd omstreeks 5.05m uur aangehouden aan de Nieuwstraat bij een alcoholcontrole. Een blaastest op straat gaf aan dat hij onder invloed was van alcohol. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 1,17 blies. De man kreeg een rijverbod van vijf uren, maar rond 7.05 is de man opnieuw aangehouden toen hij met zijn auto op de Prins Willem-Alexanderlaan reed. De man is opnieuw naar het bureau gebracht en blies daar een promillage van 0,83. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Inbraak woning

APELDOORN – Vrijdag 15 januari is er ingebroken in een woning aan de Veenhuizerweg in Apeldoorn. Bij de inbraak zijn in ieder geval sieraden gestolen.

De melding van de inbraak kwam omstreeks 23.55 uur bij de politie binnen. Een raam aan de zijkant van de woning was ingeslagen. De hele woning is doorzocht. De politie heeft de inbraak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.