+ Vrouw lichtgewond bij aanrijding

Geplaatst op 2 januari 2010, om 12:53 uur

BREEDENBROEK – Een 64-jarige voetgangster uit Varsseveld is vrijdagavond 1 januari aan haar been en voet gewond geraakt bij een aanrijding op de Doetinchemseweg in Breedenbroek.

De vrouw was omstreeks 19.25 uur met haar man vanaf ’t Giezeveld de rijbaan van de Doetinchemseweg overgestoken. Aan de overkant liep zij op het asfalt terwijl haar man in de berm zijn weg vervolgde. Een 52-jarige automobiliste uit Heelweg die vanaf de parallelweg van de Doetinchwemseweg deze weg linksaf wilde oprijden, zag de vrouw over het hoofd. Bij de aanrijding die volgde, raakte de voetgangster aan haar been en voet gewond. Ze hoefde niet naar het ziekenhuis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Schade door vuurwerk

NEEDE- Tijdens de jaarwisseling hebben onbekenden bij een sportzaak aan de Oudestraat in Neede grote schade veroorzaakt met hun vuurwerk. Een glazendeur werd opgeblazen en ook in het pand ontstond schade. De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Onbekenden hebben de toegangsdeur van de winkel opgeblazen. De splinters zorgden voor schade aan het interieur en de uitgestalde sportartikelen.

Ook werden er buiten de winkel verlichtingsarmaturen vernield. De politie doet een dringend beroep op getuigen om zich te melden. Dit kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.