+ Dieven met Cv-ketel aan de haal - GelreNieuws        

+ Dieven met Cv-ketel aan de haal

Geplaatst op 3 februari 2010, om 22:42 uur

DIDAM – In een in aanbouw zijnde woning aan de Dijksestraat in Didam werd dinsdagochtend 2 februari een inbraak ontdekt. Uit de woning werd onder meer een cv-ketel weggenomen.

De politie kreeg dinsdagochtend de melding van de inbraak. Het betreft een pand dat in aanbouw is. Men is binnengekomen door een raam te forceren. Er worden onder andere een cv-ketel, ventilatiebox en diverse bouwmaterialen vermist. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Man aangehouden na mishandeling

RUURLO – De politie heeft dinsdag 2 februari een 44-jarige man uit de gemeente Berkelland aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 43-jarige inwoner uit Ruurlo mishandeld te hebben tijdens een feest in een sporthal aan de Furstenhauerstraat in Ruurlo afgelopen weekend.

De politie hield de man aan nadat hij op verzoek op het politiebureau verscheen. De man wordt ervan verdacht de andere man dusdanig geslagen te hebben dat deze laatste hoofdletsel opliep. De man is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek.

Winkeldievegge aangehouden

DOETINCHEM – De politie heeft dinsdag 2 februari een 28-jarige vrouw uit de gemeente Bronkhorst aangehouden. Zij wordt verdacht van meerdere winkeldiefstallen.

De politie kreeg omstreeks 11:30 uur de melding dat de vrouw door een winkelmedewerker van een warenhuis aan de Hamburgerstraat in Doetinchem was staande gehouden. Ze was op heterdaad betrapt toen zij de winkel wilde verlaten met diverse goederen die zij niet had afgerekend. Bij controle bleek dat de vrouw nog diverse andere goederen, voornamelijk kledingstukken, bij zich had die van andere winkeldiefstallen afkomstig waren. De politie heeft de vrouw overgebracht naar het politiebureau waar zij is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal op.

Aangehouden na overtreding en niet tonen ID-kaart

LICHTENVOORDE – De politie heeft dinsdag 2 februari een 17-jarige jongen uit Lichtenvoorde aangehouden. De jongen werd staande gehouden voor een verkeersovertreding en weigerde vervolgens zijn identiteit kenbaar te maken.

Surveillerende agenten zagen de jongen omstreeks 16:00 uur op de Lichtenvoordseweg in Groenlo fietsen. Hij fietste daar als derde persoon naast elkaar. Toen agenten hem hiervoor wilde staande houden, weigerde hij dit in eerste instantie. Uiteindelijk stopte de jongen toch en weigerde vervolgens om zijn identiteit kenbaar te maken. Hierop heeft de politie hem aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De moeder van de jongen werd op de hoogte gebracht. Met een boete voor de verkeersovertreding en het niet kunnen tonen van een geldig identiteitsbewijs is hij weer heengezonden.

Dronken man valt passanten lastig

LIEVELDE – De politie heeft dinsdag 2 februari een 68-jarige man uit Almen aangehouden voor openbare dronkenschap. De man viel op het NS-station diverse passanten lastig.

De politie kreeg omstreeks 14:00 uur de melding dat de man zich storend in beschonken toestand op bovengenoemde locatie ophield. Ter plaatse troffen agenten de man aan met diverse flessen sterke drank. Hij weigerde zijn identiteit kenbaar te maken, waarop agenten hem hebben aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij kreeg een boete voor openbare dronkenschap en een voor het niet tonen van zijn identiteitsbewijs.