+ Fietsster gewond bij ongeval in Ermelo

Geplaatst op 6 februari 2010, om 17:30 uur

ERMELO – Een 44-jarige fietsster uit Ermelo is vrijdagmiddag 5 februari gewond geraakt, toen ze door een automobilist over het hoofd werd gezien.

De vrouw fietste rond 16.50 uur over de Veldwijk in Ermelo toen ze op de kruising Veldwijk / Limburg Stirumlaan over het hoofd werd gezien door een 46-jarige automobilist uit Voorthuizen, die achteruit de hoek om reed nadat hij daar had geparkeerd. De vrouw botste tegen de achterkant van de auto en liep letsel op aan haar gezicht en knie. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis in Harderwijk gebracht. De politie onderzoekt het voorval.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Auto in sloot

DOORNSPIJK – Een 19-jarige automobiliste uit Elburg is vrijdagochtend 5 februari gewond geraakt, nadat zij met haar auto in een sloot terecht was gekomen.

De politie kreeg rond 11.55 uur de melding van een auto in een sloot op de Zuiderzeestraatweg. De vrouw reed in de richting van Nunspeet toen ze vermoedelijk door gladheid de macht over het stuur verloor, tegen een boom botste en in een sloot belandde. De bestuurster was zelf al uit haar auto geklommen, maar had erg veel pijn in haar rug. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis in Harderwijk gebracht. Haar auto is weggesleept.

Fietsster gewond

NUNSPEET – Een 57-jarige fietsster uit Nunspeet is vrijdagmiddag 5 februari gewond geraakt, toen ze in botsing kwam met een auto.

Het ongeval gebeurde rond 11.30 uur op de kruising van de Wagenweg-Feithenhofweg. Een 46-jarige automobiliste uit Nunspeet stond geparkeerd aan de linkerzijde van de Wagenweg en reed net weg. Daarbij bleef zij links rijden en sloeg linksaf de Feithenhofweg in. Zij nam hierbij de binnenbocht, zag de fietsster over het hoofd en een aanrijding was het gevolg. De fietsster is met letsel aan haar gezicht en knie per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Harderwijk.