+ Inbraak school Eerbeek - GelreNieuws.nl

+ Inbraak school Eerbeek

Geplaatst op 23 februari 2010, om 19:55 uur

EERBEEK – Op maandagavond 22 februari is er ingebroken in een school aan de Lorentzstraat in Eerbeek.  Omstreeks 20:30 uur werd de inbraak ontdekt. Men is door een ingeslagen raam naar binnen gekomen. Er is vermoedelijk een laptop ontvreemd. De politie doet onderzoek naar de inbraak.

Laptop weg bij Inbraak woning

ZUTPHEN – In de nacht van maandag op dinsdag 22 februari is er ingebroken in een woning aan de Tadamastraat in Zutphen.

De inbreker heeft omstreeks 03:15 een raam ingeslagen en is er vandoor gegaan met een laptop. De man werd betrapt door een ooggetuige waarop de politie heeft ingelicht.
De man fietste weg op een zwarte herenfiets richting de Emmerikseweg. Het gaat om een man van 1.90 meter met een bruine leren jas en een rastamuts op.
De politie is een onderzoek gestart en vraagt mensen die iets gezien hebben wat in verband kan worden gebracht met de inbraak, te reageren via nummer: 0900-8844.

Inbraak winkel

LOCHEM – In de nacht van maandag op dinsdag 23 februari is er ingebroken in een winkeltje bij een tankstation aan de Kwinkweerd in Lochem.

De politie was omstreeks 00:30 ter plaatse en constateerde dat men was binnengekomen door een voordeur met geweld open te breken. Uit de shop is onder meer een laptop weggenomen. De politie doet een onderzoek naar de inbraak.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com