+ Twee man aangehouden na vechtpartij

Geplaatst op 27 februari 2010, om 13:57 uur

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 27 februari twee mannen aangehouden die met elkaar op de vuist gingen in het centrum van Zutphen.

De twee, een 20-jarige man uit Zutphen en een 28-jarige man uit Warnsveld, gingen rond 03:15 met elkaar op de vuist in het centrum van Zutphen. De politie heeft beide uit elkaar moeten trekken maar ook daarna bleven ze proberen elkaar te slaan. De aanleiding van de vechtpartij is nog onduidelijk. Bij één van de mannen bleek een tand uit zijn mond te zijn geslagen. Beide mannen zijn meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor verhoor.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Inbraak in woning

TERWOLDE – Vrijdag 26 februari is er ingebroken in een woning aan de Bekendijk in Terwolde. Boerhaavelaan in Eerbeek. Er is onder andere een geldbedrag en een televisie gestolen.

Men is binnengekomen door een raam te forceren. De hele woning is doorzocht. De inbraak heeft overdag plaatsgevonden, de bewoner ontdekte de inbraak bij thuiskomst vrijdagmiddag. De politie heeft de inbraak in onderzoek en is op zoek naar getuigen of tips. Men kan hiervoor bellen met 0900 – 8844.

Inbraak in pastorie en bovenwoning

KLARENBEEK – Vrijdag 26 februari is er ingebroken in de pastorie van de kerk aan de Kerkweg in Klarenbeek. Via de pastorie is er ook ingebroken in de bovenwoning erboven.

De inbraak is vrijdagmiddag ontdekt. Er zijn diverse deuren geforceerd en meerdere ruimtes zijn doorzocht. Er is een klein geldbedrag weggenomen uit de pastorie. Uit de bovenwoning is niets weggenomen. De politie heeft de inbraak in onderzoek en is op zoek naar getuigen of tips. Men kan hiervoor bellen met 0900 – 8844.