Twee mannen drie maal betrapt op rijden onder invloed - GelreNieuws.nl

Twee mannen drie maal betrapt op rijden onder invloed

Geplaatst op 21 februari 2010, om 14:32 uur

ERMELO – De politie in Ermelo heeft zaterdagavond en in de daarop volgende nachtelijke uren van zondag 21 februari twee mannen bij herhaling aangehouden voor rijden onder invloed. Van beiden is het rijbewijs ingenomen en uiteindelijk is ook de bestelauto waarin ze reden in beslag genomen.

Dienstdoende agenten zagen rond 23.00 uur, dat een bestelauto op de kruising Garderenseweg – Voorthuizerstraat door het rode verkeerslicht reed. Bij het aanspreken van de bestuurder, bleek dat hij alcohol had gebruikt. De man, een 23-jarige Ermeloër, blies na de aanhouding 2,1 promille. Zijn rijbewijs werd ingenomen. De auto waarin de man reed bleek van een 32-jarige vriend uit Ermelo.

Dezelfde politiemannen zagen rond 00.30 uur dezelfde bestelbus door het centrum van Ermelo rijden. Bij controle bleek de auto nu te worden bestuurd door de 32-jarige eigenaar van de auto. Ook hij bleek onder invloed. Na aanhouding blies hij 1,5 promille. De man kreeg een rijverbod en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Tot hun verbazing zagen de beide politiemensen dezelfde bestelauto rond 03.40 uur op de Dirk Staalweg in Ermelo rijden. De auto werd opnieuw bestuurd door de 32-jarige eigenaar. Hij werd opnieuw aangehouden en blies hetzelfde promillage van 1,5. Zijn auto werd dit maal in beslag genomen. Tegen de 32-jarige wordt een 2e proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed en daarnaast een proces-verbaal voor het rijden tijdens een rijverbod en rijden tijdens een ingevorderd rijbewijs.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com