+ Vrouw van tas beroofd in Doetinchem

Geplaatst op 9 februari 2010, om 14:23 uur

DOETINCHEM – Een 45-jarige inwoonster van Doetinchem is in de nacht van zaterdag op zondag 7 februari in de Van Cappellestraat in Doetinchem van haar tas beroofd.

De vrouw liep omstreeks 01:00 uur naar haar fiets die in de Van Capellestraat stond. Toen de vrouw het slot van haar fiets haalde, werd door een onbekend persoon haar tas van haar fiets gegrist en ging deze persoon er in onbekende richting vandoor. De vrouw kwam bij de beroving ten val en liep licht letsel op aan haar hoofd. De politie zoekt eventuele getuige van het voorval en vraagt deze zich te melden via 0900-8844.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Dronken man bekeurd

DOETINCHEM – De politie heeft maandagmiddag 8 februari in de Raadhuisstraat in Doetinchem een 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor openbare dronkenschap.

De politie kreeg omstreeks 15:00 uur de melding dat een man zich vervelend gedroeg op bovengenoemde locatie en omstanders lastig viel. Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen zij dat de man in een kennelijke staat van dronkenschap verkeerde. De man bleek niet voor rede vatbaar waarop de politie hem heeft aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Met een boete is de man uiteindelijk weer heengezonden.

Bestuurder onder invloed

LICHTENVOORDE – De politie heeft maandag 8 februari een 60-jarige automobilist uit Lichtenvoorde aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

De politie hield de automobilist omstreeks 14:00 uur staande bij een verkeerscontrole op de Patronaatsstraat in Lichtenvoorde. Een blaastest wees uit dat de bestuurder onder invloed was van alcohol. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar blies de man 0,9 promille. De man heeft een rijverbod van een aantal uur en een boete gekregen.