+ Acht bestuurders te hard in Warnsveld

Geplaatst op 11 maart 2010, om 16:35 uur

WARNSVELD – De politie heeft op donderdagochtend 11 maart een verkeerscontrole gehouden op de Rhienderiklaan in Warnsveld. Er werden acht bestuurder beboet voor te hard rijden.

De controle werd uitgevoerd naar aanleiding van klachten uit de buurt. In totaal zijn acht bestuurders bekeurd. De hoogst gemeten snelheid betrof 50 km/u terwijl maximaal 30km/u is toegestaan.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Man aangehouden voor bezit harddrugs

WARNSVELD – De politie heeft op woensdag 10 maart een 20-jarige man uit de gemeente Apeldoorn  aangehouden op de Rijksstraatweg in Warnsveld. De man was in het bezit van een hoeveelheid harddrugs.

Een surveillerende motoragent zag de man omstreeks 17.00 uur op een motorfiets rijden op de Den Elterweg in Zutphen. De man viel op door zijn rijgedrag. De agent gaf de man op de Rijksstraatweg een stopteken, waar hij aan voldeed. Bij controle bleek dat de man harddrugs in zijn bezit te hebben. Hij had onder meer speed en vermoedelijk cocaïne bij zich. Tevens bleek hij geen rijbewijs te hebben en was de motorfiets niet verzekerd. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader onderzoek. De motorfiets is in beslag genomen. De man is heengezonden met een boete voor het rijden zonder rijbewijs en een proces-verbaal voor overtreding van de Opiumwet.

Bekeurd voor baldadigheid

EERBEEK – De politie heeft op dinsdagavond 9 maart drie jongens bekeurd voor baldadigheid. De jongens waren tegen ruiten van een winkel aan het voetballen aan de Loenenseweg in Eerbeek.

De politie kreeg omstreeks 20.00 uur melding van overlast van een groepje jeugd. Ter plaatse troffen agenten een groep jongeren aan die onder andere aan het voetballen waren tegen winkelruiten. Drie jongens van 17, 18 en 19 jaar uit Eerbeek werden staande gehouden en bekeurd voor baldadigheid.