+ Acht gestolen fietsen in beslag genomen

Geplaatst op 24 maart 2010, om 15:43 uur

APELDOORN – De politie heeft op maandag 22 maart acht gestolen fietsen in beslag genomen aan de Anna Bijnsring in Apeldoorn. Een 76-jarige Apeldoorner is hierover gehoord.

In de woning van de man vond de politie acht fietsen waarvan de sloten verbroken waren.   Na controle bleek dat twee fietsen in ieder geval gestolen waren. De overige fietsen zijn meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Autokraker aangehouden

APELDOORN – De politie heeft op dinsdag 23 maart langs de A1 ter hoogte van Apeldoorn een 49-jarige man uit Utrecht aangehouden nadat hij had ingebroken in een auto in Deventer.

De politie kreeg omstreeks 11:45 uur de melding van de auto-inbraak in Deventer. De verdachte zou richting Apeldoorn zijn gereden. Bij een tankstation kon hij worden aangehouden. De man is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor verhoor. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Diefstal uit vrachtwagen

APELDOORN – Op dinsdagmiddag 23 maart is er een tas gestolen uit een vrachtwagen bij een bedrijfshal aan de Lage Brink in Apeldoorn. In de tas zaten onder meer geld en sleutels.

De diefstal is omstreeks 15:00 uur gepleegd terwijl men bezig was om de vrachtwagen te beladen. De politie doet onderzoek naar de diefstal en vraagt personen die iets opvallends gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de diefstal contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Velgen van auto gestolen

APELDOORN – Op woensdagmorgen 23 maart zijn er voor de tweede keer deze week velgen gestolen van een auto aan de Argusvlinder in Apeldoorn.

De diefstal is vermoedelijk tussen 04:30 uur en 06:30 uur gepleegd. De politie doet onderzoek naar de diefstal en vraagt personen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de diefstal contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.