+ Apeldoorner (14) slaat en schopt medeleerling op school - GelreNieuws.nl

+ Apeldoorner (14) slaat en schopt medeleerling op school

Geplaatst op 31 maart 2010, om 17:35 uur

APELDOORN – De politie heeft op dinsdagmiddag 30 maart een 14-jarige Apeldoorner aangehouden omdat hij op 8 maart een medescholier had mishandeld.

De jongen werd omstreeks 15:15 uur aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op school een medescholier geschopt en geslagen nadat er bedreigingen waren geuit via internet. De politie doet onderzoek naar de zaak. De jongeman is aangemeld bij het jeugdpreventieteam waar een passende maatregel voor hem zal worden verzonnen.

Aanhouding na winkeldiefstal

APELDOORN – Een medewerker van een supermarkt aan de Vlijtseweg in Apeldoorn heeft op dinsdagmiddag een 58-jarige man uit Apeldoorn aangehouden nadat hij hem betrapte op diefstal van artikelen uit de supermarkt.

De politie kreeg omstreeks 12:15 uur melding van de diefstal. De man probeerde onder meer flessen alcoholhoudende drank mee te nemen zonder te betalen. Hierop werd hij aangehouden en kon hij worden overgedragen aan de politie. Deze heeft de winkeldief meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. aDe politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Getuige zet politie op spoor inbrekers

APELDOORN – Dankzij een voortreffelijke melding van een ooggetuige, die zag dat er in een woning aan de Zadelmakersdonk in Apeldoorn werd ingebroken, kon de politie dinsdagochtend 20 maart twee mannen van 22 en 28 jaar uit Apeldoorn oppakken, terwijl ze nog bezig waren met de inbraak.

De politie werd rond 07.45 uur gebeld door een buurtbewoner die de mannen zag inbreken. De politie was snel ter plaatse en kon de mannen in de tuin van de woning aanhouden. De verdachten werden meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor onderzoek. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

18-jarige op straat beroofd

APELDOORN – Op dinsdagavond 30 maart is een 18-jarige man uit Apeldoorn overvallen door twee personen. Hij werd hierbij bedreigd met een vuurwapengelijkend voorwerp.

De man fietste omstreeks 10:00 uur op het fietspad langs Kanaal Zuid ter hoogte van de Voldersdreef. Hier werd hij door drie jongens bedreigd waarbij een van een vuurwapengelijken voorwerp op hem richtte. De man werd gedwongen zijn portemonnee en telefoon af te geven. Nadat hij deze had afgegeven zijn de drie vertrokken over het fietspad richting de Matenpoort.

De drie verdachten zijn ongeveer 1 meer 80 lang en rond de 17 jaar. Ze droegen allen een zwarte jas met capuchon en een donker gekleurde broek.

De politie doet onderzoek naar het incident en vraagt mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de overval contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 8844.

Auto ontvreemd

APELDOORN – In de nacht van maandag op dinsdag 30 maart is er aan de Distelvlinderstraat in Apeldoorn een personenauto gestolen.

De auto stond naast de woning van de eigenaar geparkeerd. Het gaat om een lichtbruin/grijze Mercedes stationwagen type E220 met kenteken 15-KHD-1.

De politie doet onderzoek naar de diefstal en vraagt mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de diefstal contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 8844.