+ Diefstal uit kringloopwinkel

Geplaatst op 10 maart 2010, om 15:53 uur

ZUTPHEN – De politie heeft dinsdag 9 maart een 39-jarige vrouw uit de gemeente Lochem verhoord over winkeldiefstal. Bij een kringloopwinkel aan de Zweedsestraat in Zutphen probeerde zij een aantal kledingstukken mee te nemen zonder daarvoor te betalen.

De politie kreeg omstreeks 15:00 uur de melding van de diefstal. Een medewerkster van de winkel had de vrouw tegengehouden toen zij zonder te betalen voor een aantal kledingstukken de winkel wilde verlaten. De politie heeft de vrouw aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hier bekende de vrouw haar daad. Met een boete is zij weer heengezonden.

Televisie en spelcomputer verdwenen na inbraak

LOCHEM – Bij een woning aan de Wilhelminalaan in Lochem is dinsdag 9 maart ingebroken. Er werd onder meer een televisie en spelcomputer weggenomen.

De bewoner ontdekte de inbraak ’s avonds bij thuiskomst. Men is de woning binnengekomen door een raam te forceren. De politie heeft in inbraak in onderzoek.

Inbraak bij sportvereniging

TERWOLDE – Bij het clubhuis van een sportvereniging aan de Everwijnstraat in Terwolde is in de nacht van maandag op dinsdag 9 maart ingebroken. Er is onder meer geld en rookwaar buitgemaakt.

De inbraak werd dinsdagochtend 9 maart ontdekt. Men is het clubhuis binnengekomen door een raam te forceren. Het clubhuis is doorzocht. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Inbraak bij basisschool

TEUGE – In de nacht van maandag op dinsdag 9 maart is er ingebroken bij een school aan de Bleriotstraat in Teuge. Er worden twee computers vermist.

De politie kreeg dinsdagochtend de melding van de inbraak. Men is de school binnengekomen door een raam te forceren. De politie heeft de inbraak in onderzoek en vraagt mensen die mogelijk iets gehoord en/of gezien hebben dat met de inbraak in verband kan worden gebracht, te bellen met 0900-8844.