+ Aangehouden met inbrekersgereedschap - GelreNieuws.nl

+ Aangehouden met inbrekersgereedschap

Geplaatst op 10 maart 2010, om 15:57 uur

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 10 maart op de Canadalaan een 53-jarige man uit Vaassen aangehouden met inbrekersgereedschap.

De politie hield de man omstreeks 02:00 uur staande omdat zijn fietsverlichting het niet deed. Het viel op dat hij veel gereedschap bij zich had. Op de vraag waar al dat gereedschap voor diende in de nachtelijke uren wist hij geen duidelijk antwoord te geven. De man is aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Aanhouding jonge winkeldieven

APELDOORN – De politie heeft op dinsdag 9 maart op de Hoofdstraat twee 15-jarige meisjes uit de gemeente Epe aangehouden voor diefstal van kleding uit meerdere winkels.

De politie kreeg omstreeks 15:30 uur de melding van de diefstallen. Personeelsleden van een kledingwinkel hadden de meisjes betrapt en aangehouden. Zij hadden onder meer een aantal shirtjes gestolen uit drie kledingzaken in de Hoofdstraat. Ter plaatse kon de politie de meisjes aanhouden en meenemen naar het politiebureau voor verder onderzoek. Het tweetal wordt aangemeld bij het jeugdpreventieteam, waar een passende maatregel zal worden opgelegd.

Aanhouding voor rijden onder invloed

APELDOORN – De politie heeft op dinsdagavond 9 maart aan het Musketiersveld een 29-jarige man uit Zutphen aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

Tijdens een routinecontrole rond 19.30 uur, bleek de man onder invloed was. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij bij een ademtest een promillage van 0.9 blies. De man is een rijverbod opgelegd en de politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com