+ Automobiliste botst op vangrail A50

Geplaatst op 7 maart 2010, om 15:34 uur

APELDOORN – Een 27-jarige automobiliste uit Zevenaar is zaterdagochtend 6 maart met haar auto om nog onbekende reden op de A50 in botsing gekomen met de vangrail in de middenberm.

Het eenzijdig ongeval vond rond 10.15 uur plaats op de A50 richting Apeldoorn. Na de botsing met de vangrail kwam de auto tot stilstand. In de auto zaten bij de bestuurder ook drie kinderen. De politie en ambulance zijn ter plaatse gekomen. Voor zover bekend hebben de inzittenden geen verwondingen opgelopen.

Inbraak woning

APELDOORN – Zaterdagavond 6 maart is er ingebroken in een woning aan de Deventerstraat in Apeldoorn. Er zijn onder andere sieraden gestolen.

De inbraak is waarschijnlijk tussen 21.00 en  21.30 uur gepleegd. Men is vermoedelijk door een deur in de poort naast de woning aan de achterzijde van de woning gekomen. Meerdere ruimten in het huis zijn doorzocht. De politie is een buurtonderzoek gestart. Mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de inbraak worden verzocht contact op te nemen met de politie via: 0900 – 8844.