Geknevelde man auto ingetrokken - GelreNieuws.nl

Geknevelde man auto ingetrokken

Geplaatst op 4 maart 2010, om 20:54 uur

politieAPELDOORN/TERSCHUUR – De politie Noord- en Oost-Gelderland en de politie Gelderland-Midden hebben donderdagmiddag na een achtervolging over de A1 een geknevelde man ontzet. Drie inzittenden van het voertuig werden aangehouden.

Zie ook: – Slachtoffer incident A1 was niet gekneveld

Rond 17.00 uur werd de politie gebeld door een getuige die zich bevond op parkeerplaats Palmpol bij Terschuur en was aangesproken door een geknevelde man. Toen de man hem ter woord stond, kwam een auto aanrijden; inzittenden trokken de geknevelde man in de auto en reden er vervolgens vandoor. Daarop ontstond een achtervolging op de A1 door de snel ter plaatse gekomen politie Gelderland-Midden waarbij ook het korps landelijke politiediensten betrokken was.

Gealarmeerde politieagenten van de politie Noord- en Oost-Gelderland konden de auto op de A1 tussen Apeldoorn en Deventer aan de kant zetten, waarna alle inzittenden werden overgebracht naar het bureau.

Vandaar uit zullen de drie overgebracht worden naar het politiebureau in Ede, alwaar de mannen zullen worden gehoord. Op dit moment wordt onderzocht wat de relatie tussen de drie personen is en wat de betrokkenheid van elk van hun is. Ook hoopt de politie duidelijk te krijgen over het hoe en waarom van dit incident.

Op dit moment zijn er geen personalia bekend van de drie mannen alsmede de getuige.

Mensen die meer weten of iets gezien of gehoord hebben, worden opgeroepen zich te melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844. Als men anoniem wil blijven kan men bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.