Kijkers botsen bij aanrijding met gewonde in Klarenbeek

Geplaatst op 1 maart 2010, om 19:20 uur

KLARENBEEK – Maandagochtend 1 maart heeft er in Klarenbeek een aanrijding plaatsgevonden tussen een 50-jarige automobilist en een 15-jarig meisje die op haar fiets vermoedelijk klaar stond om de Zutphenseweg over te steken.

De aanrijding vond rond 07:40 uur plaats. Uit eerste onderzoek blijkt dat zowel de automobilist als het 15-jarige meisje vanaf de Broekstraat klaar stonden om de Zutphenseweg op te rijden dan wel over te steken. Vermoedelijk heeft de automobilist hierbij de fietsster over het hoofd gezien, met de aanrijding tussen beide tot gevolg. Het 15-jarige meisje is met rugklachten naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeersongevallendienst van de politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van de aanrijding.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Als gevolg van deze aanrijding ontstonden er op de Zutphenseweg twee andere aanrijdingen tussen mensen die afgeleid werden door wat er was gebeurd. Het ging hierbij om twee kop-staart botsingen met uitsluitend materiële schade. Wel moesten twee van de bij deze aanrijdingen betrokken auto’s worden afgesleept omdat de air-bags in werking waren getreden.