+ Apeldoorner (17) mishandeld Zutphenaar - GelreNieuws        

+ Apeldoorner (17) mishandeld Zutphenaar

Geplaatst op 28 februari 2010, om 17:13 uur

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 28 februari een 17-jarige jongen uit Apeldoorn aangehouden voor mishandeling van een 46-jarige man uit Zutphen.

Bikers van de politie waren getuige hoe twee mannen omstreeks 03.35 uur op de Nieuwstraat in Apeldoorn een man van zijn fiets trokken. Eén van de mannen begon de Zutphenaar te schoppen en te slaan. De toegesnelde agenten konden de man van het slachtoffer afhalen maar hij wist in eerste instantie te ontsnappen. Na een korte achtervolging werd de 17-jarige jongen alsnog aangehouden. De tweede man werd niet meer aangetroffen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling. De politie onderzoekt de zaak.

Getuigen kunnen zich melden op 0900-8844.

Aanhouding na dealen drugs

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 28 februari een 25-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor het dealen van harddrugs.

De man werd omstreeks 05.00 uur op heterdaad door agenten betrapt op de Kapelstraat in Apeldoorn toen hij drugs verhandelde. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. De drugs (cocaïne) zijn in beslag genomen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Aanhouding na mishandeling

APELDOORN – Een 35-jarige man uit Apeldoorn is in de nacht van zaterdag op zondag 28 februari aangehouden wegens mishandeling van een 20-jarige vrouw uit dezelfde woonplaats.

De vrouw liep omstreeks 00.50 uur op de Hoofdstraat in Apeldoorn toen zij door de verdachte in haar bil werd geknepen. Toen de vrouw de man hier later op aansprak sloeg hij haar in het gezicht. De 35-jarige man kon worden aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op.