+ Diefstal uit vrachtwagen

Geplaatst op 2 maart 2010, om 16:41 uur

APELDOORN – In de nacht van zondag op maandag 1 maart is er bij een vrachtwagen die geparkeerd stond op parkeerplaats de Strubben aan de A1 onder Apeldoorn ingebroken. Er zijn onder meer twee wasmachines meegenomen.

De 26-jarige bestuurder uit Deventer had de vrachtwagen ’s avonds geparkeerd op parkeerplaats de Strubben aan de A1. Toen hij de volgende ochtend een rondje om de vrachtwagen liep ontdekte hij dat er was ingebroken. Er zijn onder meer twee wasmachines meegenomen. De politie heeft de diefstal in onderzoek.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Auto gestolen

BEEKBERGEN – Tussen woensdag 24 februari en zaterdag 27 februari is er een grijze Volkswagen Passat gestolen vanaf de Loenenseweg in Beekbergen.

De auto stond geparkeerd aan de Loenenseweg in Beekbergen. Toen de eigenaar de auto wilde ophalen, bleek deze hier niet meer te staan. De Volkswagen met kenteken ZH-PZ-90 staat inmiddels als gestolen geregistreerd. De politie heeft de diefstal in onderzoek.

Diefstal fiets uit schuur

APELDOORN – Tussen zaterdag 20 februari en zaterdag 27 februari is er bij een schuur van een woning aan de Koninginnelaan in Apeldoorn ingebroken. Uit de schuur is onder andere een fiets meegenomen.

Bij thuiskomst ontdekten de bewoners dat er poging tot inbraak had plaatsgevonden. Men heeft geprobeerd een ruit van de woning te forceren, echter dit is niet gelukt. Wel is er bij de schuur van de woning ingebroken en heeft men onder andere een fiets buitgemaakt. De politie heeft de inbraak in onderzoek.