+ Frontaal tegen boom door gladheid in Vorden - GelreNieuws.nl

+ Frontaal tegen boom door gladheid in Vorden

Geplaatst op 9 maart 2010, om 13:09 uur

VORDEN – Een 23-jarige automobilist uit Lochem is op maandagochtend 8 maart op de Almenseweg in Vorden frontaal tegen een boom gereden. De Vordenaar liep geen verwondingen op en kwam met de schrik vrij.

De man reed over de Almenseweg richting Vorden toen op een gegeven moment één van zijn wielen in de berm raakte. Door een stuurmanoeuvre en het door met sneeuw bedekte wegdek verloor de bestuurder de macht over het voertuig en reed frontaal tegen een boom die aan de linkerzijde van de weg stond. De auto liep hierbij flinke schade op, maar de man bleef ongedeerd. De auto moest worden weggesleept.

Boksbeugel in beslag genomen bij verkeerscontrole

DOETINCHEM – De politie heeft maandagavond 8 maart een 22-jarige man uit Didam aangehouden. Hij bleek in bezit te zijn van een verboden wapen. Het ging om een boksbeugel.

De man werd omstreeks 23:30 uur bij een verkeerscontrole op de Varkensweide in Doetinchem in zijn auto staande gehouden. Bij de controle zagen agenten in zijn auto het betreffende wapen liggen. De man bekende de eigenaar ervan te zijn en werd direct aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau. De boksbeugel is in beslag genomen en tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Bromfietser gewond bij aanrijding

ULFT – Een 21-jarige bromfietser uit Ulft is maandag 8 maart gewond geraakt bij een aanrijding op het Heggenseveld in Ulft.

De hulpdiensten kregen omstreek 17:30 uur de melding van het ongeval. De jongeman reed op zijn brommer over de Singel richting het kruispunt met het Heggenseveld. Hier aangekomen gaf hij geen voorrang aan de van rechts komende 45-jarige automobilist uit Ulft. Een aanrijding waarbij de jongeman ten val kwam was het gevolg. De bromfietser is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Politie zoekt fietsende getuige van aanrijding

WINTERSWIJK – De politie is op zoek naar een fietser die dinsdag 9 maart omstreeks 07:30 uur op de Waliensestraat fietste in de richting van de Singelweg in Winterswijk. Deze persoon is mogelijk getuige geweest van een aanrijding tussen een automobilist met een geparkeerde aanhangwagen.

De fietser zou ter hoogte van een verkeersdrempel in de Waliensestraat door de 31-jarige automobilist uit Winterswijk zijn ingehaald. Niet veel later reed deze automobilist tegen een aan de linkerzijde van de weg geparkeerd aanhanger. In het kader van het onderzoek is de politie op zoek naar deze getuige. Het verzoek is dan ook aan hem/haar, om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Politie zoekt getuigen aanrijding Rijnweg

GENDRINGEN – In het kader van een onderzoek is de politie op zoek naar getuigen, dan wel de bestuurder zelf, van een aanrijding op donderdagmiddag 4 maart op de Rijnweg in Genderingen. Hierbij werd een tienerjongen op zijn skeelers door een onbekende automobilist aangereden en kwam ten val.

De jongen was samen met een vriendje aan skeeleren toen hij omstreeks 17:00 uur de Rijnweg overstak om richting de Rozemarijn te gaan. Vanaf de rotonde van de Staringstraat kwam hem een donkere auto tegemoet rijden die de jongen uiteindelijk raakte. De jongen kwam ten val en de bestuurder van de auto is vrijwel direct doorgereden. De politie zoekt getuigen van dit voorval, dan wel de bestuurder van de auto zelf. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Politie zoekt getuigen mishandeling Doetinchem

DOETINCHEM – Een 18-jarige jongeman uit Doetinchem is in de nacht van zaterdag op zondag 7 maart op het fietspad langs de Plattenburgstraat in Doetinchem door twee onbekende mannen mishandeld. De Doetinchemmer werd door hen diverse malen geschopt en geslagen, waardoor hij letsel opliep aan zijn hoofd, been en ribben.

De jongeman fietste omstreeks 04:15 uur over het fietspad langs de Plattenburgstraat in de richting van De Bongerd. Net na een viaductje en een flauwe bocht werd hij door twee onbekende mannen van zijn fiets geslagen en diverse malen geschopt en geslagen. Vervolgens ging het duo er lopend vandoor richting De Bongerd. Een mogelijk getuige is een automobilist die op dat moment over de Plattenburgstraat reed in de richting van de Bongerd. De politie vraagt deze bestuurder en andere mogelijke getuigen van het voorval om zich te melden via 0900-8844.

Auto over de kop, bestuurster ongedeerd

STEENDEREN – Op maandagochtend 8 maart sloeg een 60-jarige automobiliste uit Zevenaar met haar auto over de kop op de Doesburgseweg in Steenderen. De vrouw bleef hierbij ongedeerd, haar auto liep flinke schade op.

De vrouw reed over de Doesburgseweg in de richting van Steenderen. In de bocht ter hoogte van de Eekstraat raakte zij in een slip. Haar auto sloeg over de kop en belandde in een bouwland langs de weg. De bestuurster bleef ongedeerd. Haar auto daarentegen liep flinke schade op.