+ Dronken automobilist (19) botst op auto - GelreNieuws.nl

+ Dronken automobilist (19) botst op auto

Geplaatst op 7 maart 2010, om 15:35 uur

DINXPERLO – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 7 maart in Dinxperlo een 19-jarige inwoner aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

De automobilist reed rond 3.15 uur op de Heelweg in Dinxperlo en raakte in botsing met een geparkeerde auto. De ambulance kwam ter controle ter plaatse. Ook de politie kwam ter plaatse en de blaastest op straat gaf aan dat hij onder invloed van alcohol was. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 1,26 blies. De man is beginnend bestuurder, hij kreeg een rijverbod van zeven uur en zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Rijbewijs beginnend bestuurder ingevorderd

DOETINCHEM – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 7 maart in Doetinchem een 22-jarige inwoner aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

De automobilist werd rond 04.12 uur staande gehouden op de Energiebrug in Doetinchem. De blaastest op straat gaf aan dat hij onder invloed van alcohol was. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 0,98 blies. De man is beginnend bestuurder en zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Poging inbraak

WEHL – Op zaterdag 6 maart is er in een woning aan de Broekhuizerstraat in Wehl ingebroken. Het is nog onduidelijk of er iets is gestolen.

De inbraak is waarschijnlijk tussen 14.15 en 20.00 uur gepleegd. Men is vermoedelijk binnengekomen door een raam van de garage te forceren. De politie heeft de inbraak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de inbraak worden verzocht contact op te nemen met de politie via: 0900 – 8844.

Inbraak sportcomplex

GENDRINGEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag 6 maart is er ingebroken in een sportcomplex aan de Industrieweg in Gendringen. Het is nog onduidelijk of er iets is gestolen.

De inbraak is vermoedelijk tussen 00.30 en 9.30 uur gepleegd. Het is nog onduidelijk hoe men is binnengekomen. In het sportcomplex zijn meerdere ruimten doorzocht en er zijn vernielingen aangebracht. De politie heeft de inbraak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de inbraak worden verzocht contact op te nemen met de politie via: 0900 – 8844.

Jongen aangehouden bij vechtpartij

HENGELO (G.) – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 7 maart in Hengelo (Gld) een 18-jarige man inwoner aangehouden nadat er onrust was ontstaan tussen meerdere jongeren in het centrum.

Surveillerende agenten werden rond 1.50 uur aangesproken door een man die wenste aangifte te doen omdat hij geslagen zou zijn. Op datzelfde moment werd het onrustig op straat en ontstond er een vechtpartij. De politie heeft een 18-jarige man uit Hengelo (Gld) aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Caravans doelwit van inbrekers

WINTERSWIJK – In de nacht van vrijdag op zaterdag 6 maart is er in meerdere caravans ingebroken op een camping in aan de Meenkmolenweg in Winterswijk.

De inbraken zijn zaterdagochtend ontdekt. Er zijn drie aangiftes opgenomen van inbraken in  caravans. Er zijn onder andere sieraden en tv’s gestolen. De politie heeft de inbraken in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de inbraak worden verzocht contact op te nemen met de politie via: 0900 – 8844.