+ Man zonder rijbewijs rijdt onverzekerd - GelreNieuws.nl

+ Man zonder rijbewijs rijdt onverzekerd

Geplaatst op 6 maart 2010, om 14:57 uur

AALTEN – De politie heeft vrijdagmiddag 5 maart in Aalten een 25-jarige man uit Ulft aangehouden. Hij kreeg een proces-verbaal wegens het opgeven van een valse naam, rijden zonder geldig rijbewijs en rijden met een onverzekerde auto.

Surveillerende agenten zagen rond 17.00 uur de auto met drie inzittenden op de Gendringseweg in Aalten rijden. Bij routinecontrole bleek dat de auto niet verzekerd was. De bestuurder kon zich niet legitimeren. De auto en de inzittenden zijn meegenomen naar het politiebureau. Daar aangekomen wist de bestuurder te ontkomen. Na een achtervolging werd de 25-jarige man aangehouden wegens het vermoedelijk opgeven van een valse identiteit. De man is ingesloten voor nader verhoor. Tegen hem is een proces-verbaal opgemaakt wegens het opgeven van een valse naam, rijden zonder geldig rijbewijs en rijden met een onverzekerde auto.

Rijbewijs alcoholmobilist ingevorderd

DOETINCHEM – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 6 maart in Doetinchem een 41-jarige inwoner aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

De automobilist werd rond 3.00 uur staande gehouden op de Nieuweweg in Doetinchem. De blaastest op straat gaf aan dat hij onder invloed van alcohol was. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 1,56 blies. Er is een rijverbod van acht uur opgelegd en het rijbewijs van de man is ingevorderd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Inbraak in school

DOETINCHEM – Vrijdagavond 5 maart is er ingebroken in een school aan de Maria Montessoristraat in Doetinchem. Er zijn onder andere laptops gestolen en een nog onbekend geldbedrag.

De inbraak is vermoedelijk tussen 20.15 uur en 21.30 uur gepleegd. Het is nog onduidelijk hoe men is binnengekomen. Men is vermoedelijk in de richting van de Energieweg vertrokken. De politie heeft de inbraak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de inbraak of de verdachte worden verzocht zich te melden bij de politie Doetinchem of contact op te nemen met de politie via: 0900 – 8844.

Inbraak gemeentewerf

WINTERSWIJK – In de nacht van vrijdag op zaterdag 6 maart is er ingebroken op een gemeentewerf aan de Leeghwaterweg in Winterswijk. Het is nog onduidelijk wat er is meegenomen.

De inbraak is vermoedelijk tussen 01.30 uur en 03.00 uur gepleegd. Een deur van de loods op de werf is geforceerd. Het is nog onduidelijk wat er is meegenomen. De politie heeft de inbraak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de inbraak of de verdachte worden verzocht zich te melden bij de politie Winterswijk of contact op te nemen met de politie via: 0900 – 8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com