+ Gestolen scooter in vlammen op

Geplaatst op 30 maart 2010, om 18:06 uur

ZUTPHEN – Op maandagavond 29 maart brandde er op de Vijfmorgenstraat in Zutphen een bromfiets volledig uit. De bromfiets bleek eerder die avond gestolen te zijn bij een supermarkt aan de Ruijs de Beerenbrouckstraat in Zutphen.

De politie kreeg omstreeks 21:30 uur de melding van de brand. De bromfiets bleek niet meer te redden te zijn en brandde volledig uit. Onderzoek wees uit dat de bromfiets eerder die avond gestolen was vanuit een stalling bij een supermarkt elders in Zutphen. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Winkeldievegges aangehouden

ZUTPHEN – De politie heeft maandag 29 maart een 85-jarige Zutphense en een 44-jarige vrouw uit Utrecht verhoord over winkeldiefstal. Het duo was door het winkelpersoneel van een supermarkt aan de Rudolf Steinerlaan in Zutphen aangehouden toen zij de winkel wilden verlaten zonder te betalen voor een aantal spullen.

Het tweetal had een aantal kuipjes dierenvoeding uit de supermarkt in hun tas zitten die zij niet afrekenden bij de kassa. Bij het verlaten van de winkel, werden zij aangehouden door het winkelpersoneel. De politie heeft de dames overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. Hier legden beide een bekennende verklaring af over hun daad. De politie maakt proces-verbaal op.

Woninginbraak

GORSSEL – Op maandagavond 29 maart vond een inbraak plaats bij een woning aan de Lijnbaan in Gorssel. Er werd hierbij onder meer een laptop weggenomen.

De bewoonster was begin van de avond van huis weggegaan en constateerde omstreeks 22:00 uur bij thuiskomst, dat er was ingebroken. Men is binnengekomen door een raam te forceren. De politie heeft de inbraak in onderzoek en vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben zich te melden via 0900-8844.

Inbraak bij supermarkt

GORSSEL – In de nacht van zondag op maandag 29 maart is er ingebroken bij een supermarkt aan de Nijverheidsstraat in Gorssel. Er werd hierbij in ieder geval een onbekende hoeveelheid rookwaar weggenomen.

De politie kreeg maandagochtend de melding van de inbraak. Via een gat in het dak van het pand, is men binnengekomen. Hierna werd het alarm gesaboteerd. De politie heeft de inbraak in onderzoek.