+ Inbraak tankshop

Geplaatst op 13 maart 2010, om 15:51 uur

ZUTPHEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag 13 maart is ingebroken in de shop van een tankstation aan de Van der Capellenlaan in Zutphen. De politie is een onderzoek gestart.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Omstreeks 04.00 uur kreeg de politie de melding dat er was ingebroken in de shop van een tankstation aan de Van der Capellenlaan in Zutphen. Om binnen te komen hebben de daders een raam geforceerd. De daders hebben vermoedelijk een hoeveelheid rookwaar weggenomen. De politie is een onderzoek gestart. Mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met deze inbraak worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844 of anoniem via 0800-7000.

Rijden onder invloed

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 13 maart een 29-jarige automobilist uit Doesburg aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

De politie hield de bestuurder omstreeks 01.40 uur staande voor een alcoholcontrole op de Pollaan in Zutphen. Een blaastest wees uit dat de man onderinvloed was van alcohol.

Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij 1,1 promille blies. De man is met een boete en een rijverbod heengezonden.

Inbraken

TWELLO – In Twello is in de nacht van vrijdag op zaterdag 13 maart op twee plaatsen ingebroken. De politie onderzoekt de inbraken.

In een school aan de Maarten Tromplaan werd computerapparatuur weggenomen. Om in het pand te komen hebben de daders een deur geforceerd. Bij een autobedrijf aan de Leigraaf werd een raam geforceerd. Hier hebben de daders eveneens computerapparatuur weggenomen. De politie is een onderzoek gestart naar de inbraken. Of er een verband bestaat tussen de inbraken is onderdeel van het onderzoek. Mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met deze inbraken worden verzocht contact op te nemen met de politie via: 0900 – 8844.