+ Vier bedrijfswagens opengebroken

Geplaatst op 30 maart 2010, om 18:00 uur

ELBURG – Tussen zaterdag en maandag 29 maart is ingebroken in vier bedrijfsauto’s die geparkeerd stonden aan de Vackenordestraat in Elburg. Er zijn onder meer enkele navigatiekits gestolen.

De inbraken werden maandagochtend ontdekt. De daders zijn de bedrijfsauto’s binnengekomen doordat deze niet waren afgesloten. Er zijn onder meer enkele navigatiekits buitgemaakt. De politie onderzoekt de inbraken.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Vrouw stopt kleding in haar tas

ERMELO – De politie heeft op maandag 29 maart een 33-jarige vrouw uit Zoetermeer verhoord op verdenking van winkeldiefstal. De vrouw zou enkele kledingstukken hebben meegenomen uit een winkel aan de Stationsstraat in Ermelo.

De politie kreeg omstreeks 17.00 uur melding van de diefstal. Een medewerker had gezien dat de vrouw met enkele kledingstukken een pashokje binnenging, toen ze er vervolgens weer uit kwam had ze minder kledingstukken bij zich. Hierop werd de vrouw aangesproken en bleek dat zij enkele kledingstukken in haar tas had gedaan. De politie werd ingelicht en heeft de vrouw aangehouden. De vrouw is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. Ze is met een proces-verbaal heengezonden.

Inbraak in bouwmarkt

HARDERWIJK – Tussen zaterdag en maandagochtend 29 maart is er ingebroken bij een bouwmarkt aan de Havendijk in Harderwijk. Er is onder meer een geldbedrag buitgemaakt.

De inbraak werd maandagochtend door medewerkers ontdekt. Men is het pand binnengekomen door een gat in het dak. Er is onder meer een geldbedrag buitgemaakt. De politie heeft de inbraak in onderzoek en vraagt mensen die iets gezien hebben of andere informatie hebben over de inbraak te bellen via 0900-8844.

Fietsster gewond bij verkeersongeval

HARDERWIJK – Op maandagochtend 29 maart is er een aanrijding geweest tussen een 39-jarige automobiliste uit Harderwijk en een 28-jarige vrouw op een fiets uit Ermelo.

Het ongeval vond plaats omstreeks 08.30 uur. De automobiliste die op de Vanenburgerhout reed, verleende geen voorrang aan de fietsster op de Clarenbekerhout. Hierdoor ontstond een aanrijding. De 28-jarige fietsster kwam hierbij ten val. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis met onbekend letsel.

Politie zoekt getuigen van inbraken

ELSPEET – In de nacht van zondag op maandag 8 maart zijn er meerdere inbraken gepleegd bij woningen en garages aan de Zichtweg in Elspeet. De politie is op zoek naar getuigen.

Bij een vijftal woningen en garages werd er ingebroken. Bij één woning is er onder andere een geldbedrag buitgemaakt. Uit politieonderzoek kwam naar voren dat er in de omgeving een roodkleurige Ford Transit reed. De politie vraagt getuigen die informatie hebben over de inbraken of over de Ford Transit contact op te nemen via 0900-8844.