+ Automobiliste rijdt door na aanrijding in Laren - GelreNieuws.nl

+ Automobiliste rijdt door na aanrijding in Laren

Geplaatst op 2 april 2010, om 15:00 uur

LAREN (G.) – Op 1 april heeft een aanrijding tussen twee personenauto’s plaatsgevonden op de Rengersweg in Laren (Gld). Daarbij is een van de bestuurders doorgereden.

Een 48-jarige Apeldoorner reed omstreeks 11:00 uur in zijn auto over de Rengersweg in de richting van Laren. Uit tegenovergestelde richting kwam een vrouw aanrijden. De twee raakten met elkaar in botsing. De vrouw is echter even gestopt maar daarna doorgereden zonder uit de auto te komen en haar gegevens uit te wisselen. Zij reed in een donker gekleurde auto (donkergrijs of zwart). Na het ongeval mist deze auto de spiegel aan de bestuurderskant. Hier zit ook schade.

De politie doet onderzoek naar de aanrijding en vraagt mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de aanrijding contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844.

Drie aanhoudingen voor heling scooter

EERBEEK – De politie heeft op woensdag 31 maart op de Poelkampstraat in Eerbeek twee jongemannen uit die plaats aangehouden voor het helen van een scooter. Op donderdag 1 april werd nog een derde plaatsgenoot aangehouden.

De politie kreeg omstreeks 19:20 uur een melding dat de eigenaar van de gestolen scooter deze zag staan aan de Poelkampstraat. Twee jongemannen van 19 en 20 jaar waren daar de scooter aan het demonteren. De politie kon de twee ter plaatse aanhouden op verdenking van heling. De volgende dag werd een 14-jarige jongen aangehouden die medeplichtig zou zijn.

De drie zijn meegenomen naar het politiebureau in ingesloten voor onderzoek. Het trio heeft over de diefstal en de heling een verklaring afgelegd. De politie maakt tegen de twee jongemannen proces-verbaal op. De jongste wordt aangemeld bij een jeugdpreventieteam waar hem een passende maatregel wordt opgelegd.

Heterdaad bij poging diefstal

LOCHEM – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 2 april op de Zwiepstraat in Lochem twee jongemannen uit die plaats op heterdaad aangehouden tijdens een poging tot inbraak bij een bedrijf.

De politie kreeg rond middernacht een melding van de inbraak. Ter plaatse zagen agenten de twee mannen bezig met het forceren van het slot van het bedrijf. De mannen van 20 en 23 jaar oud werden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Zij zijn ingesloten voor verhoor. De politie maakt proces-verbaal op.

Woninginbraak

HARFSEN – Op donderdagavond 1 april is er ingebroken in een woning aan de Reeverweg in Harfsen.

Men is tussen 20:00 en 21:30 binnengekomen door een raam te forceren. Er zijn onder meer sieraden weggenomen. De politie doet onderzoek naar de inbraak.

Inbraak supermarkt

WARNSVELD – In de nacht van donderdag op vrijdag 2 april is er ingebroken in een supermarkt aan de Breegraven in Warnsveld. Men is via een gat in het dak binnen gekomen.

De politie kreeg omstreeks 03:00 de melding van de inbraak. Er is een gat in het dak gemaakt om de winkel binnen te komen. Er is niets weggenomen. De politie waarschuwt eigenaren alert te zijn, omdat de laatste tijd vaker inbraken in supermarkten via het dak plaats vinden. In Voorst,Twello en Gorssel wist men wel buit te maken. De dieven hebben het vooral op rookwaar voorzien. De politie doet onderzoek naar de inbraak.

Diefstal van sigaretten

TWELLO – Op donderdag 1 april is uit een winkel aan de Stationsstraat in Twello voor ongeveer 400 euro aan sigaretten weggenomen.

De diefstal werd omstreeks 13:00 uur gepleegd. De verdachte wist ongezien een kar met sigaretten achter de toonbank weg te nemen. De kar werd later leeg teruggevonden. De politie doet onderzoek naar de diefstal.

Diefstal bedrijfsbussen

WARNSVELD – In de nacht van maandag op dinsdag 30 maart is er op het Hoefijzer in Warnsveld een bedrijfsbus gestolen. De eigenaar wilde dinsdagochtend in zijn auto stappen maar merkte dat deze was weggenomen. Deze week werd in de buurt een tweede bedrijfsbus gestolen.

Het gaat om een groene verlengde Volkswagen Transporter met kenteken 87-VHS-4. In de nacht van woensdag op donderdag 1 april is een soortgelijke bus op de Kloetschup gestolen. Het gaat om een grijze Volkswagen Transporter voorzien van het kenteken 01-VZS-3.

De politie doet onderzoek naar de diefstallen en vraagt mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de diefstal contact op te nemen met de politie via telefoonnummer: 0900 8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com