+ Dronken vernieler aangehouden - GelreNieuws.nl

+ Dronken vernieler aangehouden

Geplaatst op 2 april 2010, om 14:55 uur

DOETINCHEM – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 2 april een 23-jarige jongeman uit Doetinchem aangehouden op de Rozengaardseweg voor vernieling en openbare dronkenschap.

Surveillerende agenten zagen omstreeks 00.20 uur twee jongens aan de achterzijde van een winkel aan de Rozengaardseweg staan. De twee jongens waren reclameborden aan het vernielen. Bij het zien van de politie zetten de twee jongens het op een rennen. De agenten konden één van de verdachten, een 23-jarige jongeman, aanhouden. De tweede verdachte wist te ontkomen. De 23-jarige jongen bleek ook de nodige alcohol te hebben gedronken. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. Het onderzoek naar de tweede verdachte wordt voortgezet. De politie maakt proces-verbaal op.

Inbraak in school

KILDER – In de nacht van woensdag op donderdag 1 april is er ingebroken in een school aan de Schoolstraat in Kilder. Er zijn onder andere meerdere computers buitgemaakt.

De politie kreeg omstreeks 08.00 uur melding van de inbraak. Men is het pand binnengekomen door een raam te forceren. Er zijn onder andere meerdere computers buitgemaakt. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Diefstal auto

WINTERSWIJK – Bij een autobedrijf aan de Rondweg Zuid in Winterswijk is in de nacht van woensdag op donderdag 1 april een personenauto gestolen. De auto staat als gestolen gesignaleerd.

De auto stond geparkeerd op het terrein van een autobedrijf aan de Rondweg Zuid in Winterswijk. Het gaat om een zwarte Volkswagen Golf voorzien van kenteken 46-TP-BX. De politie doet onderzoek naar de diefstal en vraagt mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de diefstal contact op te nemen via 0900-8844.

Inbraak in woning en auto

WINTERSWIJK – In de nacht van woensdag op donderdag 1 april is er ingebroken in een woning en auto aan de Keizersdwarsweg in Winterswijk. Er is onder meer een LCD-tv en autoradio buitgemaakt.

De politie kreeg omstreeks 09.00 uur melding van de inbraken. Men is de woning binnengekomen door een deur te forceren. Het is onduidelijk hoe men de auto is binnengekomen. Men heeft onder meer een LCD-tv en een autoradio meegenomen. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com