+ Buurtonderzoek na groot aantal vernielingen in Warnsveld

Geplaatst op 6 april 2010, om 18:05 uur

WARNSVELD – De politie stelt een onderzoek in naar een serie vernielingen aan auto’s die in de nacht van vrijdag op zaterdag 3 april op verschillende locaties in Warnsveld plaatsvonden.

De politie kreeg groot aantal meldingen van vernielingen aan auto’s en één brandstichting van een bromfiets ontvangen. De getroffen auto’s stonden onder meer geparkeerd op de Landweer, Leestensepad en het Lammerhof. Het gaat onder andere om het afbreken en losdraaien van antennes, het bekrassen van auto’s en andere kleine vernielingen. Aan de Fluite werd een bromfiets in brand gestoken. Diverse mensen deden aangifte via internet en de politie is met een buurtonderzoek bezig. Wanneer mensen niet thuis worden getroffen, krijgen zij een brief in de bus met het verzoek om te reageren. De politie is op zoek naar getuigen of tips. Men kan hiervoor bellen met 0900 – 8844.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Fietsers botsen frontaal in Lochem

LOCHEM – Een 72-jarige man uit Lochem en een 50-jarige man uit Laren (Gld) raakten maandag 5 april gewond bij een frontale aanrijding met elkaar. Dit gebeurde op het fietspad van de Larenseweg, net onder het tunneltje onder de Rondweg West in Lochem.

De 50-jarige man fietste op de vermelde locatie in de richting van Laren. Net in de bocht naar rechts, kwam hij in botsing met de 72-jarige fietser die uit de richting van Laren naderde en vermoedelijk de binnenbocht naar het tunneltje had genomen. De man uit Laren is met armletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de man uit Lochem is , hij bleek een flinke hoofdwond te hebben.

Grote schade bij inbraak Kinderboerderij Zutphen

ZUTPHEN – Bij de kinderboerderij aan Schouwlaaksweg in Zutphen is in de nacht van zondag op maandag 5 april ingebroken. Er werd onder andere geld weggenomen.

De inbraak werd de volgende ochtend ontdekt en gemeld. In beide gebrouwen op het terrein is ingebroken. Men is de ruimtes binnengekomen door deuren en ramen te forceren. Om de boerderij zelf op te komen, werd het hekwerk geforceerd. De politie heeft de zaak in onderzoek.