+ Motorrijder gewond bij ongeval Apeldoorn

Geplaatst op 6 april 2010, om 18:03 uur

APELDOORN – Op maandag 5 april is een 42-jarige man uit Ugchelen naar het ziekenhuis overgebracht na een ongeluk met zijn motor op de Hoog Buurloseweg in Apeldoorn.

De man reed omstreeks 15:10 uur op zijn motor over de Hoenderloseweg. Van rechts, uit de Hoog Buurloseweg, reed een personenauto de weg op. De 22-jarige bestuurster uit Oosterhout dacht dat de motorrijder zijn knipperlicht aanhad en hij af zou slaan. Terwijl ze optrok zag ze dat het knipperlicht toch niet aan stond. De motorrijder moest uitwijken en kwam ten val. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij heeft zijn sleutelbeen en een aantal ribben gebroken.

Politie onderzoekt mishandeling

APELDOORN – Op maandagavond 5 april is een 34-jarige man uit Apeldoorn mishandeld op de Aluminiumweg in Apeldoorn. Hieraan heeft de man vermoedelijk een gebroken neus overgehouden.

Het slachtoffer liep omstreeks 19:40 uur op de Aluminiumweg en werd plotseling door een man aangevallen. Deze trapte en schopte de man. Enkele omstanders schoten het slachtoffer te hulp waarop de belager wegrende in de richting van de Mangaanstraat.

Het gaat om een kale man van ongeveer 40 jaar oud. Hij is ongeveer 1 meter 80 lang en droeg een blauwe jas met witte strepen met daaronder een blauwe spijkerbroek.

De politie doet onderzoek naar de mishandeling en vraagt mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de mishandeling contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 8844.

Diefstal kentekenplaten

APELDOORN – In het weekend van 2 op 4 april zijn aan de Baron Sloetkade en de Badmeestershoeve in Apeldoorn twee kentekenplaten van scooters gestolen.

In de nacht van 3 op 4 april werd aan de Badmeestershoeve een kentekenplaat van een scooter weggenomen. In de nacht van 4 op 5 april gebeurde aan de Baron Sloetkade hetzelfde. De politie doet onderzoek naar de diefstallen.