+ Fietsster gewond bij aanrijding

Geplaatst op 27 april 2010, om 14:17 uur

PUTTEN – Een 18-jarige jonge vrouw uit Putten raakte maandagochtend 26 april gewond toen zij bij een aanrijding met een auto ten val kwam. Dit gebeurde op de Stationsstraat in Putten.

De hulpdiensten kregen omstreeks 08.25 uur melding van de aanrijding. De 18-jarige jonge vrouw fietste over de Stationsstraat en sloeg plotseling linksaf richting het station zonder richting aan te geven. Op hetzelfde moment werd zij door een 33-jarige automobiliste uit dezelfde plaats ingehaald. De automobiliste probeerde haar nog te ontwijken, maar kon een aanrijding niet voorkomen. Hierbij kwam de fietsster ten val en raakte gewond. Ze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Scooterrijdster gewond bij aanrijding

HATTEMERBROEK – Een 16-jarige scooterrijdster uit Wezep is maandagmiddag 26 april gewond geraakt na een aanrijding met een automobilist op de Zuiderzeestraatweg in Hattemerbroek. Ze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De aanrijding vond omstreeks 13.45 uur plaats. Een 46-jarige automobilist uit Kampen wilde vanaf de Hilsdijk de Zuiderzeestraatweg oversteken. Hierbij verleende hij geen voorrang aan het 16-jarige meisje dat met haar scooter op de Zuiderzeestraatweg in de richting van Wezep reed. Er ontstond een aanrijding, waarbij de scooterrijdster gewond raakte. Ze is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Man aangehouden na mishandeling

HATTEM – De politie heeft op maandag 26 april een 25-jarige Hattemer aangehouden op de Randweg in Hattem op verdenking van mishandeling.

De politie kreeg omstreeks 17.35 uur melding van de mishandeling. De 25-jarige wordt er van verdacht een 33-jarige plaatsgenoot in het gezicht te hebben geslagen bij een woning aan de Randweg in Hattem. De politie kon de verdachte ter plaatse aanhouden en heeft hem overgebracht naar het politiebureau. Hier is hij ingesloten voor nader verhoor en onderzoek.