+ Hennepkweker meldt zich op politiebureau - GelreNieuws.nl

+ Hennepkweker meldt zich op politiebureau

Geplaatst op 9 april 2010, om 16:38 uur

EERBEEK – De politie heeft op donderdagmiddag 8 april op het politiebureau in Eerbeek een 28-jarige man uit Brummen aangehouden voor het kweken van hennep in zijn woning. De man heeft zichzelf aangegeven.

De man werd omstreeks 14:10 uur aangehouden nadat de politie die ochtend het huis van de man, na een tip, heeft onderzocht op het kweken van hennep. De politie trof in de woning aan de Baron van Sytzamastraat in Brummen in totaal 275 wietplanten.  De man was op dat moment niet thuis maar hoorde later dat de politie langs was geweest. Hierop heeft hij zichzelf aangegeven en is hij ingesloten voor onderzoek. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt. De planten en attributen zijn in beslag genomen en vernietigd. De energie werd illegaal afgetapt en de maatschappij zal vermoedelijk een naheffing opleggen.

Inbraak kledingzaak

TWELLO – In de nacht van donderdag op vrijdag 9 april is er ingebroken in een kledingwinkel aan de Duistervoordseweg in Twello.

De politie kreeg omstreeks 01:30 uur de melding van de inbraak. Ter plaatse werd vastgesteld dat men de deur had geforceerd om binnen te komen. Uit de winkel zijn onder meer kledingstukken weggenomen. De politie doet onderzoek naar de inbraak. `

Gereedschap weg na diefstal uit schuur

ZUTPHEN – In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in een schuur bij een woning aan de Kappijne van de Coppellostraat in Zutphen. Hierbij is onder meer kostbaar gereedschap weggenomen.

De bewoner ontdekte de diefstal op dinsdagmorgen omdat de schuurdeur open stond terwijl die de vorige avond was afgesloten. De diefstal is vermoedelijk tussen 03:00 uur en 8:00 uur gepleegd. De politie onderzoekt nog hoe men de schuur is binnen gekomen.

De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben in verband met de diefstal contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 8844.