+ Jongeman belandt met vaders auto in sloot

Geplaatst op 5 april 2010, om 11:02 uur

ZUTPHEN – Dat je een rijbewijs nodig hebt om een auto te besturen, bewees zondagavond 4 april een 21-jarige jongeman uit Zutphen. Hij belandde met de auto van zijn vader in een sloot langs de Den Elterweg in zijn woonplaats en bleek geen rijbewijs te hebben.

De politie kreeg omstreeks 19.15 uur een melding van een ongeval op de Den Elterweg. Bij de komst van de agenten bleek niemand gewond. De 21-jarige bestuurder bleek geen rijbewijs te hebben en werd bekeurd. De auto was door een passant uit de sloot gesleept en de gewaarschuwde vader nam de auto mee naar huis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Rijden met ingevorderd rijbewijs

ZUTPHEN – De politie heeft zondag 4 april een 44-jarige Zutphenaar bekeurd. Hij werd rijdend in een auto op de Groenmarkt in Zutphen aangetroffen terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd.

Surveillerende agenten zagen de man omstreeks 18.45 uur op de Groenmarkt rijden. Bij controle bleek dat hem de bevoegdheid om een auto te besturen tijdelijk was ontzegd. Ook moest hij nog enkele boetes betalen. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar hij de boetes direct betaalde. Voor zijn overtreding werd hij bekeurd.

Inbraak bij benzinestation

ZUTPHEN – De politie stelt een onderzoek in naar de verdachten van een inbraak bij het Texaco benzinestation aan de Emmerikseweg in Zutphen. Het feit vond op maandag 5 april omstreeks 03.25 uur plaats.

De politie kreeg de melding over de inbraak en het bleek dat de ruit van de toegangsdeur vernield was. Het is nog niet helemaal duidelijk wat er vermist wordt. De politie onderzoekt de inbraak en vraagt getuigen die informatie hebben contact op te nemen met 0900 – 8844.