+ Met hasj op bezoek in de bajes - GelreNieuws.nl

+ Met hasj op bezoek in de bajes

Geplaatst op 7 april 2010, om 22:58 uur

ZUTPHEN – Bij een drugsonderzoek in een penitentiaire inrichting in Zutphen is dinsdag 6 april een 34-jarige bezoeker aangehouden. De man uit de gemeente West Maas en Waal werd betrapt met een geringe hoeveelheid softdrugs in zijn bezit.

Bij de Penitentiaire Inrichting in Zutphen worden met enige regelmaat controles gehouden of bezoekers geen spullen mee naar binnen smokkelen, die niet toegestaan zijn. Bij één van deze controles begon de drugshond bij een man te blaffen. De verdachte had enkele grammen hasj bij zich. De man werd aangehouden en verhoord. De hasj is in beslag genomen en de man is beboet.

Wielen auto weg

ZUTPHEN – Bij een autobedrijf aan de Gelderhorst in Zutphen is in de nacht van maandag op dinsdag 6 april van een auto de complete set wielen gestolen.

Een medewerker van het autobedrijf trof de auto de volgende ochtend op houten blokken aan. De nieuwe banden met lichtmetalen velgen waren eronder vandaan gestolen. De auto stond geparkeerd op het eigen terrein van het autobedrijf. De politie heeft de diefstal in onderzoek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com