+ Politie zoekt getuigen mishandeling Doetinchem - GelreNieuws.nl

+ Politie zoekt getuigen mishandeling Doetinchem

Geplaatst op 29 april 2010, om 18:19 uur

DOETINCHEM – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die zich op maandagavond 26 april afspeelde op de Grevengoedlaan in Doetinchem. Hierbij raakte een 46-jarige man uit die plaats gewond.

De 46-jarige man liep omstreeks 21.00 uur over de Grevengoedlaan in Doetinchem toen in tegenovergestelde richting twee scooters hem naderden. Eén van de scooters reed richting het slachtoffer en gooide plotseling een onbekende vloeistof in zijn gezicht. Door de vloeistof liep het slachtoffer letsel aan zijn ogen op. Op de scooter, donkerrood van kleur, zaten twee jongens. Het signalement van de bestuurder luidt als volgt: jongen van ongeveer 18 jaar oud, kort blond haar en een sportief postuur. Hij droeg een rood T-shirt en had een grijze pet op. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen of tips. Men kan hiervoor bellen met 0900-8844.

Auto gestolen

DOETINCHEM – In de nacht van dinsdag op woensdag 28 april is er een personenauto gestolen die geparkeerd stond aan het Julianaplein in Doetinchem. De auto staat als gestolen geregistreerd.

De eigenaar had zijn auto dinsdagavond omstreeks 22.00 uur geparkeerd op het parkeerterrein aan het Julianaplein in Doetinchem. Toen hij woensdagochtend ochtend zijn auto wilde ophalen bleek deze gestolen te zijn. Het gaat om een zwarte Volkswagen Golf voorzien van het kenteken 63-RG-ZL. De politie heeft de diefstal in onderzoek en vraagt mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de diefstal, contact op te nemen via 0900-8844.

Berijder gestolen fiets aangehouden

BORCULO – De politie heeft op woensdagmiddag 28 april een 15-jarige jongen uit Neede aangehouden op de Wessel van Eijllaan in Borculo. De jongen bleek op een gestolen fiets te rijden.

De jongen werd omstreeks 13.50 uur op de Wessel van Eijllaan in Borculo staande gehouden voor een controle. Hierbij bleek dat de fiets waarop de jongen reed als gestolen geregistreerd stond. De jongen is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor kon hij naar huis. Uit het verhoor van de jongen bleek dat de fiets van een familielid is, die de fiets op een zwarte markt heeft gekocht. De politie heeft het familielid ook verhoord en neemt over de afhandeling van de zaak contact op met de Officier van Justitie.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com