+ Schennispleger tijdens fietsexamen

Geplaatst op 23 april 2010, om 21:52 uur

ELBURG – De politie stelt een onderzoek in naar een man die donderdagochtend 22 april op de Wildemaetstraat in Elburg, ter hoogte van speeltuin de Wildebras, zijn geslachtsdeel toonde aan minderjarige tieners die bezig waren met hun praktisch verkeersexamen.

De tieners waren bezig met het praktijkgedeelte van hun verkeersexamen. Door twee tieners, een jongen en een meisje van 11 jaar oud, werd gezien dat de man op bovengenoemde locatie zijn jas open deed op het moment dat zij voorbij fietsten. De man droeg daaronder geen kleding. Het zou om een blanke man van tussen de 40 en 50 jaar gaan. Hij had een dik en mollig figuur. Hij droeg een grijsachtige muts en een zeer lange bruin/zwarte jas tot op de enkels. Hij liep ook op blote voeten.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie is op zoek naar een getuige die tussen 11:00 en 12:00 uur daar in de buurt haar hondje uitliet. Tevens vraagt zij mensen die informatie over de man hebben, contact op te nemen met 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

Politie zoekt getuigen van branden

HULSHORST – De politie stelt een onderzoek in naar de branden die op dinsdag en woensdag 21 april woedden in het buitengebied van Hulshorst. Hierbij gaat het om een bosbrandje aan de Brandweg waarbij enkele tientallen meters werden verbrand en een natuurbrand aan de Klarenweg waarbij honderden meter hei in vlammen opging.

De brand op de hei aan de Klarenweg werd dinsdag 20 april rond 18:00 uur gemeld. Een stuk heide van 100 bij 100 meter stond in lichte laaie. Het bosbrandje aan de Brandweg werd woensdag 21 april rond 18:15 uur gemeld.

De politie is op zoek naar de oorzaak van de brandjes en sluit brandstichting niet uit. Getuigen die bijzonderheden hebben gezien of informatie hebben, wordt gevraagd te bellen via 0900-8844.