+ Scooterrijder botst op boom Doetinchem

Geplaatst op 18 april 2010, om 16:09 uur

DOETINCHEM – In de nacht van zaterdag op zondag 18 april vond een eenzijdige aanrijding plaats op de Raadhuisstraat in Doetinchem. Een 32-jarige man uit Doetinchem reed met zijn scooter, waarschijnlijk onder invloed van alcohol, tegen een boom aan.

Voorbijgangers zagen omstreeks 03.45 uur de man liggen. Hij is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. Er is een bloedproef afgenomen om vast te stellen in hoeverre de man onder invloed van alcohol was. De uitslag daarvan is over enkele dagen bekend.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Horecaverbod voor lastige Doetinchemer

DOETINCHEM – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 4 april een horecaverbod uitgereikt aan een 29-jarige man uit Doetinchem.

De politie kreeg omstreeks 01.00 uur de melding dat een man overlast veroorzaakte in een horecagelegenheid in het centrum van Doetinchem. De man was dronken en verbaal agressief. Aan verschillende verzoeken om te vertrekken gaf de man geen gehoor, waarna hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De man kreeg een horecaverbod en de politie maakt proces-verbaal op.

Rijbewijs beschonken beginnend bestuurder ingevorderd

WINTERSWIJK – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 18 april een 27-jarige automobilist uit Winterswijk aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

De automobilist werd omstreeks 01.45 uur staande gehouden op de Narcisstraat voor een alcoholcontrole. Een blaastest wees uit dat de bestuurder onder invloed was van alcohol. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij 0,8 promille blies. Omdat de man een beginnend bestuurder is, werd zijn rijbewijs ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

Jongens aangehouden na vernieling auto spiegels

DIDAM – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 18 april twee jongens (18 en 17 jaar) uit de gemeente Montferland op de Willibrordusweg in Didam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vernieling van autospiegels.

Omstreeks 02.15 uur hoorden getuigen lawaai op de Willibrordusweg. Dit lawaai werd veroorzaakt door naar later bleek drie jongens die spiegels van auto’s vernielden. Een van de getuigen ging de jongens achterna en kon twee van hen aanhouden en overdragen aan de inmiddels gewaarschuwde politie. Een derde jongen wist te ontkomen. De aangehouden jongens zijn vervolgens voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.