+ Jongen buigt ruitenwisser politiewagen om - GelreNieuws.nl

+ Jongen buigt ruitenwisser politiewagen om

Geplaatst op 18 april 2010, om 16:11 uur

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 18 april een 17 jarige jongen uit de gemeente Lochem bekeurd wegens baldadigheid. De jongen boog op de Beukerstraat de ruitenwissers van een politievoertuig om.

Omstreeks 03.50 uur meldde een getuige dat de jongen bezig was met het ombuigen van de ruitenwissers van een politievoertuig dat geparkeerd stond op de Beukerstraat. Agenten die ter plaatse gingen troffen de jongen aan. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor is hij met een bekeuring voor baldadigheid heengezonden.

Man in bezit van boksbeugel aangehouden

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 18 april een 22-jarige man uit Zutphen aangehouden. Hij bleek in bezit te zijn van een verboden wapen. Het ging om een boksbeugel.

De man was omstreeks 04.15 uur betrokken bij een opstootje in het centrum van Zutphen. Hierbij zou hij een 21-jarige man uit Amsterdam hebben mishandeld. Op het moment dat de man werd aangesproken door de politie liet hij een boksbeugel op straat vallen. Hierop werd de man aangehouden in verband met overtreding van de Wet Wapens en Munitie. Hij is overgebracht naar het politiebureau. De boksbeugel is in beslag genomen en tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie doet nader onderzoek naar de mogelijke mishandeling.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com