+ Zutphenaar met vals kenteken - GelreNieuws.nl

+ Zutphenaar met vals kenteken

Geplaatst op 16 april 2010, om 18:20 uur

ZUTPHEN – De politie heeft op donderdag 15 april in de wijk Leesten in Zutphen een 39-jarige man uit die plaats aangehouden. De man was in het bezit van een auto met een valse kentekenplaten.

De politie kreeg omstreeks 09.30 uur een melding dat er een man in het bezit zou zijn van een auto met valse kentekenplaten. De politie is ter plaatse gegaan en bij controle bleek dat het kenteken als gestolen geregistreerd stond. De bestuurder van de auto is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. De auto is in beslag genomen. De politie maakt proces-verbaal op.

Jongen aangehouden voor baldadigheid

EERBEEK – De politie heeft op donderdagmiddag 15 april een 17-jarige jongen uit Eerbeek aangehouden op verdenking van baldadigheid. De jongen zou een 65-jarige plaatsgenoot lastig gevallen hebben op de Loenenseweg in Eerbeek.

De politie kreeg omstreeks 15.10 uur een melding. Een getuige had gezien dat een man werd lastig gevallen op de Loenenseweg in Eerbeek. De politie kon de verdachte naar aanleiding van een signalement korte tijd later aanhouden. Tijdens de aanhouding verzette de jongen zich. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. De politie maakt proces-verbaal op.

Jongen bekeurd voor baldadigheid

LOCHEM – De politie heeft op donderdag 15 april een 15-jarige jongen uit Lochem bekeurd wegens baldadigheid. De jongen gooide met straatstenen tegen een prullenbak op de Markt in Lochem.

De politie kreeg omstreeks 16.30 uur een melding. Een getuige had gezien dat enkele jongeren aan het gooien waren met straatstenen op de Markt in Lochem. Toen de politie ter plaatse ging, troffen zij één van de verdachten aan. De 15-jarige jongen werd staande gehouden en bekeurd wegens baldadigheid.

Inbraak in bedrijf

LAREN – In de nacht van woensdag op donderdag 15 april is er ingebroken in een autosloperijbedrijf aan de Exelseweg in Laren (Gld). Er is onder meer een geldbedrag en een aantal lichtmetalen velgen meegenomen.

De politie kreeg ’s morgens melding van de inbraak. Men is het pand binnengekomen door een deur te forceren. Er is onder meer een geldbedrag en een aantal lichtmetalen velgen buitgemaakt. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com