+ Twee alcoholmobilisten betrapt bij controle in Zutphen - GelreNieuws        

+ Twee alcoholmobilisten betrapt bij controle in Zutphen

Geplaatst op 17 april 2010, om 12:06 uur

ZUTPHEN – De politie in Zutphen heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in Zutphen een alcoholcontrole gehouden op de Laan naar Eme en op de IJsselkade. Er zijn twee automobilisten aangehouden voor het rijden onder invloed.

In totaal werden tussen vrijdag 16 april 22.00 uur en zaterdag 17 april 03.00 uur 300 bestuurders gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Twee personen bleken te veel alcohol gedronken te hebben. Beide automobilisten hadden een promillage van 0,8. Zij kregen een rijverbod en de politie maakt proces-verbaal op.

Vernieler ruiten aangehouden

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 17 april een 21-jarige man uit Zutphen aan gehouden. De man had een aantal ruiten vernield.

Agenten werden omstreeks 03.00 uur op de Beukerstraat aangesproken door een getuige die vertelde dat hij gezien had dat een ruit van een winkel aan de Beukerstraat werd vernield.
Direct daarna kon de 21-jarige man worden aangehouden. Na een eerste onderzoek bleek dat de man drie ruiten van winkelpanden had vernield. De man is overgebracht naar het politiebureau en na verhoor in vrijheidgesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

Inbraak

VOORST – In de nacht van donderdag op vrijdag 16 april is ingebroken in een wooncomplex aan de Nieuwenhof in Voorst. Het is niet bekend of er goederen zijn weggenomen.

De inbraak werd vrijdagochtend omstreeks 06.45 uur ontdekt. Het is niet bekend hoe de daders in het pand konden komen en of er goederen zijn weggenomen. De politie is een onderzoek gestart.