Man (52) gewond bij gewapende overval in Dieren - GelreNieuws.nl

Man (52) gewond bij gewapende overval in Dieren

Geplaatst op 18 april 2010, om 01:01 uur

DIEREN – Een 52-jarige man uit Dieren is op zaterdagavond 17 april overvallen in zijn woning aan de Willaertlaan. Daarbij werd een geldbedrag buitgemaakt. Het slachtoffer raakte bij de overval gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is direct een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Volgens het slachtoffer werd er omstreeks 22.45 uur bij hem aangebeld. Toen hij de deur opendeed, drongen direct meerdere gewapende mannen naar binnen. Om hoeveel mannen het gaat, is op dit moment nog onduidelijk. De Dierenaar werd vervolgens meerdere malen geslagen waarna de overvallers er met een onbekend geldbedrag vandoor gingen. Het slachtoffer liep verwondingen op en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Getuigen
Getuigen, die rond het tijdstip van de overval of kort daarvoor of daarna iets gezien of gehoord hebben dat in verband met de overval kan worden gebracht, worden verzocht de politie te bellen via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook. Bel dan naar Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com