+ Te snel rijden, geen rijbewijs en valse identiteit - GelreNieuws.nl

+ Te snel rijden, geen rijbewijs en valse identiteit

Geplaatst op 9 april 2010, om 14:11 uur

DREMPT – De politie heeft op donderdag 8 april een 19-jarige jongeman uit Doesburg aangehouden voor het opgeven van een valse identiteit. Hij reed in een auto 50 km te snel en bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs te zijn.

De politie zag de jongeman omstreeks 16.30 uur rijden op de Zomerweg te Drempt. De jongeman reed 110 km per uur terwijl ter plaatse 60 km. is toegestaan. Hij werd hiervoor staande gehouden. Hij kon zich niet legitimeren en gaf een valse naam op. Hierop werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. Bij controle bleek tevens dat de bestuurder niet in het bezit van een geldig rijbewijs was. Hij is heengezonden met een drietal bekeuringen voor het opgeven van een valse identiteit, te hard rijden en rijden zonder geldig rijbewijs.

Twee man opgepakt met gestolen truck en oplegger

DIDAM – De politie heeft op donderdag 8 april twee mannen, van 41 en 43 jaar, op de A18 bij Didam aangehouden. De mannen worden verdacht van diefstal of heling heling van een truck en oplegger.

De politie kreeg omstreeks 20.00 uur een melding van een getuige die gezien had, dat een vermoedelijk gestolen oplegger op de A18 in de richting Doetinchem reed.  De politie stelde direct een onderzoek in en liet de combinatie stoppen op de afrit Didam van de A18. Bj controle bleek dat de oplegger en de truck die eraan bevestigd was, beide van diefstal afkomstig waren. De oplegger en truck waren eerder die dag gestolen bij een bedrijf in Zwolle. De bestuurder en bijrijder van de truck, afkomstig uit Almelo en Meppel, zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader onderzoek en verhoor. De politie maakt proces-verbaal op.

Politie zoekt getuigen insluiping woning Vorden

VORDEN – In de nacht van woensdag op donderdag 8 april vond er een insluiping plaats in een woning aan de Eendracht in Vorden. Er is onder meer een auto en een laptop buitgemaakt. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie kreeg omstreeks 07.30 uur melding van de insluiping. De daders zijn vermoedelijk de woning binnengekomen door een niet afgesloten deur. Er is onder meer een auto en een laptop buitgemaakt. De auto, een donkerblauwe Renault Scenic voorzien van kenteken ZN-HD-70, stond geparkeerd aan de Stationsweg in Vorden.
De auto staat als gestolen gesignaleerd. De politie heeft de insluiping in onderzoek en vraagt mensen die iets gezien hebben of andere informatie over de insluiping hebben te bellen met 0900-8844.

Inbraak in auto

GENDRINGEN – In de nacht van dinsdag op woensdag 7 april is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Touwslagersbaan in Gendringen. Er is onder meer een autoradio buitgemaakt.

De eigenaar had zijn auto dinsdagavond geparkeerd aan de Touwslagersbaan in Gendringen. Toen hij de volgende ochtend bij zijn auto kwam, ontdekte hij dat er ingebroken was. Men is de auto binnengekomen door een ruit te forceren. Er is onder meer een autoradio meegenomen. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Verkeerscontrole

DOETINCHEM – De politie heeft op woensdag 7 april in Doetinchem een rijdende verkeerscontrole gehouden. Hierbij werden in totaal dertien bestuurders bekeurd.

De politie hield tussen 07.00 uur en 14.00 uur tijdens surveillances gerichte verkeerscontroles. Er werden onder meer bekeuringen opgemaakt voor het rijden zonder veiligheidsgordel en niet handsfree telefoneren achter het stuur.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com