+ Vrouw zwaar gewond bij solexongeval in Teuge

Geplaatst op 11 april 2010, om 12:03 uur

TEUGE – De politie onderzoekt een ongeluk, waarbij in de nacht van zaterdag op zondag 11 april een 45-jarige vrouw uit Wilp zwaar gewond raakte. Zij raakte op de Zandenalle in Teuge betrokken bij een ongeval.

Het ongeluk werd omstreeks 02.10 uur bij de alarmcentrale gemeld. In afwachting van de komst van de ambulance verleende een passant eerste hulp. Bij de aanrijding waren twee solexbestuurders betrokken en een voetganger. De vrouw liep ernstig hoofdletsel op en is naar het ziekenhuis in Apeldoorn overgebracht. De andere solexbestuurder, een 35-jarige plaatsgenoot liep een hoofdwond op en kon na behandeling in het ziekenhuis naar huis. Van de voetganger, een 29-jarige man uit Teuge is geen letsel bekend. Van de beide bestuurders is wel een bloedproef genomen omdat zij alcohol bleken te hebben gedronken.

De verkeersongevallendienst onderzoekt het ongeval omdat de toedracht nog onduidelijk is.

Man van fiets geslagen na foute opmerking

ZUTPHEN – De politie stelt een onderzoek in naar een mishandeling, die in de nacht van zaterdag op zondag 11 april in het centrum van Zutphen plaats vond. Een 38-jarige Zutphenaar werd hiervoor aangehouden.

De politie kreeg omstreeks 00.50 uur via de horecatelefoon een melding dat een man tot twee maal toe van zijn fiets was geslagen. Agenten troffen de man in de Turfstraat aan en hij gaf een signalement van de verdachte. Deze werd verderop in de stad aangetroffen en bekende het gebeurde. Hij had volgens zijn zeggen een paar rot opmerkingen naar zijn hoofd gehad.

De politie vraagt getuigen van het voorval zich te melden via 0900 – 8844.