+ Aangehouden voor bezit harddrugs - GelreNieuws        

+ Aangehouden voor bezit harddrugs

Geplaatst op 9 mei 2010, om 18:20 uur

APELDOORN – Op zaterdagavond 8 mei heeft de politie een 30-jarige Apeldoorner aangehouden nadat hij in het bezit bleek te zijn van harddrugs.

Surveillerende agenten zagen de Apeldoorner rond 20:50 uur lopen over de Asselsestraat in zijn woonplaats. De man viel op doordat hij zich opvallend druk gedroeg. Toen de agenten de man controleerden troffen zij een kleine hoeveelheid harddrugs aan. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij voor nader verhoor werd ingesloten. De drugs is in beslag genomen en wordt vernietigd. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Winkeldief aangehouden

APELDOORN – Op zaterdagmiddag 8 mei heeft de politie een 45-jarige Apeldoorner verhoord over een winkeldiefstal. De man werd betrapt door het winkelpersoneel toen hij goederen wegnam uit een supermarkt aan het Operaplein in Apeldoorn.

Het winkelpersoneel zag de diefstal en alarmeerde de politie. De politie kwam ter plaatse en heeft de man aangehouden. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op.